Cancan

Cât a încasat Codin Maticiuc după podcastul cu Anamaria Prodan. Selly a spus adevărul

Publicat: 26 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cât a încasat Codin Maticiuc după podcastul cu Anamaria Prodan. Selly a spus adevărul
Selly a reusit sa afle cat a castigat Codin Maticiuc dupa podcastul cu Anamaria Prodan

Selly a realizat recent un vlog în care a spus cât câștigă vedetele din România din Youtube. Printre acestea s-a numărat și Codin Maticiuc. Acesta a avut-o de curând invitată în podcastul său pe Anamaria Prodan, iar acest lucru ia adus doar beneficii.

Printre tinerii care au acceptat să își facă publice încasările s-au numărat Codin Maticiuc, Dorian Popa sau frații Munteanu.

Cât a încasat Codin Maticiuc după podcastul cu Anamaria Prodan

Dintre toți cei enumerați mai sus, Codin Maticiuc a avut cel mai mic număr de vizualizări doar că, a încasat cei mai mulți bani. Recent, acesta a avut-o invitată pe Anamaria Prodan de două ori în podcastul “La Mijloc”.

Tânărul Selly a mers acasă la Codin pentru a vedea cât a încasat acesta în ultima lună din Youtube. Astfel, pentru primul podcast a cărui gazda a fost pentru Anamria Prodan, a reușit să obțină de la platforma online 2000 de euro.

Codin Maticiuc a făcut 5067 de euro într-o lună din YouTube, chiar dacă a avut un număr mai mic de vizualizări decât ceilalți vloggeri prezentați în vlogul lui Selly.

„Codin tocmai mi-a zis că nu a avut niciodată laptop. Acesta nu e laptopul lui. Dacă nu ai avut laptop niciodată, cum ai scris scenariul pentru Miami Bici? (…) Mai mult o să îi arăt eu, pentru că el habar n-are. Tu, Codin, faci conținut în formă long. Faci aceste podcast-uri, care au peste o oră, dar la care se uită și oameni mai mari, mai în vârstă. După casa asta așa, aș putea să zic că ești cel mai bine plătit YouTuber din România.

În ultimele 28 de zile ai avut 2,4 milioane de vizualizări. Cele mai puține vizualizări, dar cei mai mulți bani. 5067 de euro ai generat în ultimele 28 de zile cu un număr foarte mic de vizualizări. Sunt foarte curios cât ai avut doar pe episodul cu Anamaria Prodan. Peste un milion de vizualizări pe o oră și jumătate de conținut. Să vedem câți bani a generat. 2.385 de euro milionul ăsta de vizualizări. Cei care te urmăresc au foarte mulți YouTube Premium”, a spus Selly.

Codin Maticiuc a scris scenariul pentru filmul „Miami Bici” de pe telefon

Codin Maticiuc a mai vorbit în cadrul vlog-ului lui Selly despre faptul că, deși se ocupă de Youtube, acesta nu are un laptop. Craiul de Dorobanți a precizat că scenariul filmului său de succes a fost scris de pe telefon.

„Am avut când eram mic calculator. (…) De pe telefon am scris scenariul pentru Miami Bici. Dresor de fraieri, la fel e scris pe telefon, în notes. Pot să scriu repede. (…) Banii trag la mine. Banul la ban trage, frățiorule. RPM-ul la mine este 2,28 euro, iar la Selly este 0,4 euro. Se cunoaște valoarea! Că și RPM-ul știe valoarea. (…) Atenție! Am fost în trending, numărul 1”, a spus Codin Maticiuc.

Adauga un comentariu