Cancan

Codin Maticiuc, un bărbat de succes la o vârstă surprinzătoare. Cine este persoana care i-a schimbat viața „craiului de Dorobanți”

Publicat: 02 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Codin Maticiuc un bărbat de succes la o vârstă surprinzătoare. Cine este persoana care i-a schimbat viața craiului de Dorobanți
Codin Maticiuc a fost recent invitat în cadrul unui eveniment important, legat de dezvoltarea în afaceri, în domeniul imobiliarelor

Unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbizul românesc, Codin Maticiuc este un bărbat de succes la o vârstă surprinzătoare. Faimos pentru relațiile amoroase cu mai multe femei celebre din România, multă lume se întreabă cine este persoana care i-a schimbat viața „craiului de Dorobanți.”

Codin Maticiuc, despre succesul la o vârstă neașteptată

Codin Maticiuc s-a remarcat în lumea mondenă prin stilul de viață extravagant și aparițiile nonconformiste. Celebrul „crai de Dorobanți” are un trecut tumultuos pe care și-l asumă cu sinceritate și nu ține cont de criticile celor din jur.

La vârsta de 41 de ani, vedeta se bucură de un real succes. Deține mai multe afaceri împreună cu tatăl său celebru, are mai multe mașini scumpe și proprietăți de lux. De asemenea, proiectele sale cinematografice i-au adus sume importante de bani, unul dintre acestea  fiind „Miami Bici”, un film care a adunat sute de mii de spectatori.

În cadrul unui interviu, Codin Maticiuc a vorbit despre secretele acestei producții de succes de care este extrem de mândru:

„Au fost două ingrediente mari și late, fiecare cu subcomponentele lor puternice: o comedie, zic eu, bună și marketing bun. Au mai fost filme comice și foarte comice, dar n-au avut marketingul ăsta”, a declarat acesta.

Când vine vorba despre propria persoană, „craiul de Dorobanți” nu ezită să folosească și cuvinte dure pentru a se descrie:

“Un superficial. Mic, gras şi leneş. Deseori am fost criticat că nu sunt potrivit pentru cinematografia românească, iar acelora le spun că probabil nu m-am născut în locul potrivit. Poate mă potrivesc mai bine cu cinematografia de la Hollywood. Sincer, cred că majoritatea vorbesc fără să fi văzut măcar un film cu mine.”, a precizat Codin Maticiuc în cadrul unui interviu.

Cine este persoana care l-a transformat radical pe „craiul de Dorobanți”

Dincolo de trecutul aventuros, se pare că în viața lui Codin Maticiuc a apărut o persoană care i-a schimbat viața. Este vorba despre iubita lui, talentata actriță Ana Pandeli, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. 

Cei doi au împreună o fetiță, Smaranda, iar de când este tătic, râvnitul burlac de altădată a devenit un familist convins. Acesta se dedică frumoasei sale iubite care este extrem de discretă și nu își dorește să apară în public. Despre femeia din viața lui vestitul „crai de Dorobanți” a declarat:

“Are un bun-simț care o face să nu își dorească genul ăsta de reflectoare ațintite asupra ei doar pentru că îmi este alături.”

Mai mult decât atât, Codin Maticiuc a mărturisit cu sinceritate că el și iubita lui nu cred în căsătorie, dar își mai doresc un copil:

„Eu personal nu aș vrea să mă opresc la un singur copil. Niciunul dintre noi nu suntem cu căsătoria, nu excludem, dar nu suntem cu ideea asta. (…) Nu pot să renunț la statutul de Crai de Dorobanți, pentru că nu mi l-am autoatribuit, mi-a fost atribuit. O să renunț când o să renunțe presa sau o să scap de el. Ce mi-a făcut de am ales-o pe ea?! Un copil. Nu e de ajuns?”, a declarat acesta.

La vârsta de 41 de ani, Codin Maticiuc se poate declara un bărbat de succes. Pe lângă afacerile pe care le deține și viața de lux, „craiul de Dorobanți” are o iubită frumoasă care îl susține mereu și o fetiță de care este extrem de mândru.

Adauga un comentariu