Cancan ultimă oră

Cât cere trupa Paraziții pentru un concert? Care sunt cerințele membrilor pentru organizatori

Publicat: 22 oct. 2021

Cheloo este unul din persoanjele atipici din industria muzicală românească. Nu se ferește să spună ce gândește, iar asta i-a adus faima, dar și simpatia oamenilor. Juratul de la iUmor câștigă bani frumoși din televizune însă ”grosul” pare să fie tot din muzică. Iată ce sume încasează Cheloo la concerte.

Trupa ”Paraziții”, în care cântă Cheloo”, cere 6.000 de euro pentru un recital

”Membrii acestei trupe cer 6.000 de euro, pentru un spectacol, în care interpretează și celebrele lor piese ”Poliția trece” și ”Toate-s la fel”. Iar când sunt invitați în afara Bucureștiului, ei solicită 4 camere single, și plata pentru transport, de 1,5 lei/ kilometru”, a declarat un organizator de spectacole pentru impact.ro.

Juratul emisiunii iUmor încasează o sumă frumoasă și de la Antena 1.Conform apropiaților, Cheloo încasează 10.000 de euro, pentru postura de jural al emisiunii, însă puțini sunt cei care știu suma pe care artistul o cere pentru un concert din provincie. Artistul a dat Capitala pe provincie, căci ”grosul” de acolo vine.

Soliștii Cheloo, din trupa Paraziții”, și Sișu, din ”La Familia”, au fost reprimiți, cu brațele deschise, de fani, după ce și-au rezolvat problemele cu legea, din cauza substanțelor interzise.

Cheloo a revenit pe linia de plutire după ce a fost certat cu legea. În urmă cu patru ani după ce, în casa lui, din Breaza, au fost găsite mai multe grame de cannabis. A fost cercetat sub control judiciar:

„Mi-am recunoscut greşelile! Imaginea mea este atât de deteriorată, de-o viaţă, încât acest dosar nu are cum să-mi afecteze imaginea. Eu nu-mi fac foarte des autocritica, decât în glumă. Decizia judecătorilor este cea care trebuie acceptată, nu mai contează dacă eu sunt de acord sau nu cu ce s-a întâmplat.

Nu am o problemă, sunt foarte relaxat, viaţa merge înainte. Aştept şi eu decizia judecătorilor cu aceeaşi nerăbdare ca voi”, declara solistul, înainte de sentință.

Cheloo a fost condamnat, în 2017, la doi ani de închisoare cu suspendare, dar și la o perioadă de supraveghere de patru ani şi la o amendă penală, echivalentă cu 180 de zile de muncă în folosul comunităţii.

Comentarii
Adauga un comentariu