Cancan ultimă oră

Cât costă celebra rochie pe care Andreea Esca a purtat-o la Untold. E făcută de un designer român

Publicat: 09 aug. 2022
Cât costă celebra rochie pe care Andreea Esca a purtat-o la Untold. E făcută de un designer român
Cât costă celebra rochie pe care Andreea Esca a purtat-o la Untold

Cât costă celebra rochie pe care Andreea Esca a purtat-o la UNTOLD. În cadrul festivalului de la Cluj, prezentatoarea de la Pro TV a fost surprinsă într-o postură nemaivăzută. A cântat, a dansat și, chiar, a mixat alături de Blogul lu’ Otravă.

Pe parcursul celor 4 zile de festival, vedeta a schimbat mai multe ținute, însă o rochie albă a fost cea care le-a atras atenția fanilor. Iată cât costă acest articol vestimentar!Știrista nu lipsit nici în acest an de la unul dintre cele mai populare festivaluri de la noi din țară.

Cât costă celebra rochie pe care Andreea Esca a purtat-o la UNTOLD

Andreea Esca s-a urcat pe scenă și a mixat pentru câteva minute bune, spre deliciul publicului. Aceasta a mărturisit că s-a simțit extraordinar în postura de DJ și că a avut parte de „petrecerea de ziua ei”. Pe contul său de Instagram, vedeta a postat mai multe fotografii și a fost complimentată pentru ținutele pe care le-a ales.

Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files. GALERIE FOTO. Imaginile dezastrului, după cutremurele din Turcia. Clădiri rase de pe fața Pământului, oameni sub dărâmături
GALERIE FOTO. Imaginile dezastrului, după cutremurele din Turcia. Clădiri rase de pe fața Pământului, oameni...

 Când vine vorba de haine, prezentatoarea nu mai ține cont de cost. Chiar ea a mărturisit că atunci când găsește un articol vestimentar care îi place, prețul devine neglijabil.

În cadrul petrecerii tematice organizate de A List Magazine, publicația Andreei Esca, aceasta a optat pentru o rochie lungă, albă. Strânsă în partea de sus și cu partea de jos încărcată de volănașe, prezentatoarea s-a încadrat perfect în dress code-ul evenimentului, all white.

După ce a publicat imaginile cu acestă ținută, internauții au întrebat-o de unde a achiziționat rochia și care este prețul acesteia. Prezentatoarea a mărturisit că articolul a fost cumpărat de la creatoarea de modă Izabela Mandoiu.

Potrivit site-urilor unde este comercializată rochia, prețul acesteia variază între 1195 și 1950 de dolari.

Câți bani investește Andreea Esca în haine

În cadrul unui interviu mai vechi, prezentatoarea mărturisea că nu ține cont de bani atunci când vine vorba de un articol vestimentar care îi place. Multă vreme s-a zvonit că Andreea Esca este una dintre cele mai bine plătite vedete din televiziune. De-a lungul timpului, prezentatoarea și-a schimbat stilul vestimentar, însă a păstrat nota de eleganță care o caracterizează.

„Dacă îmi place ceva foarte mult, nu are nicio importanță. Mă uit doar așa, ca să mă uit. Oricum o să-l iau. N-am nicio idee cât am dat cel mai mult”, a spus atunci Andreea Esca.
Adauga un comentariu