Cancan ultimă oră

Cât costă un meniu în restaurantul lui Mircea Dinescu de pe malul Dunării? Mulți au rămas surprinși când au auzit prețul

Publicat: 21 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cât costă un meniu în restaurantul lui Mircea Dinescu de pe malul Dunării Mulți au rămas surprinși când au auzit prețul
Mircea Dinescu a afirmat că a deschis restaurantul pentru propria sa terapie

Mircea Dinescu şi-a transformat pasiunea pentru gătit şi într-un business. Omul de televiziune este proprietarul a două restaurante, unul în Bucureşti, celălalt în comuna doljeană Cetate, pe malul Dunării.

„Eu sunt și patron, și bucătar. Aici mai fac eu câte o cheste, cum ar fi mâncărurile care se găseau la 1900 în România, chestiile astea care acum ne par exotice, cum e lintea, humusul, pentru că era influența balcanică a turcilor, după 500 de ani. Ce se găsea la bazarul din Istanbul se găsea și în București. Încerc să fac niște chestii mai deosebite, o cremă de ardei copt…”, a afirmat Dinescu.

Cât costă un meniu la restaurantul lui Mircea Dinescu

Mircea Dinescu a afirmat că a deschis restaurantul pentru propria sa terapie: „Decât să mă internez la neurologie, mai bine gătesc la mine la restaurant”. Iar preţurile de la localul de la Cetate nici măcar nu sunt atât de piperate: meniul zilei costă 25 lei, iar oferta este valabilă de luni până vineri, în intervalul orar 10.30 – 16.00.

„Păstrând proporţiile, după negustorul de sclavi Rimbaud, negustorul de vin Dinescu pare un dulce copil. Aşa că nu vă sfiiţi şi călcaţi-i pragul casei. În localitatea Cetate, vecină cu Bulgaria şi la doar cîţiva kilometri de graniţa sârbească, se spune că cocoşii cântă în trei limbi – sârbă, bulgară şi română. Aşa că ideea unui port cultural multinaţional s-a potrivit ca o mănuşă”, a mai declarat realizatorul de la Prima TV.

E supărat că-i pleacă angajaţii

Totuşi, poetul are şi probleme administrative: este aproape să rămână fără angajați la domeniul său de la Cetate, de la malul Dunării! Ultimul care a dat bir cu fugiții este Ciucurel, om de bază la Cetatea lui Dinescu. Acesta l-a anunțat pe marele poet că-și ia tălpășița în urma incidentului violent cu paznicii lui Gigi Nețoiu, de luna trecută.

Pe 16 ianuarie, paznicii lui Gigi Nețoiu au tăbărât cu bătele pe Ciucurel, după ce acesta a mers să pască caprele în via lui Gigi Nețoiu. S-a iscat un scandal imens, cu băte și topoare, la care a intervenit și Poliția.

Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu