Eveniment-Social

Cât și cum vor plăti taxele de cămin studenții Universității „Cuza” din Iași

Publicat: 24 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cât și cum vor plăti taxele de cămin studenții Universității Cuza din Iași

Informații extrem de importante pentru cei peste șase mii de studenți căminiști ai Universității „Alexandru Ion Cuza” (UAIC) din Iași!

Astfel, pentru perioada de suspendare a activității didactice, taxa de cazare în căminele UAIC se achită proporțional cu numărul zilelor de cazare efectuate. Taxele achitate deja se vor compensa cu zilele de cazare ce vor fi efectuate la revenirea în cămin. „Ca urmare a solicitării studenților reprezentanți, studenții care sunt cazați în căminele de la Universitatea «Cuza» pot achita taxa de cămin după ce se virează bursa. Zilele în care căminele sunt închise pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus nu se plătesc, studenții care au achitat deja vor primi compensare în următoarea lună când vor reveni în cămin”, au precizat oficialii de la „Cuza”.

De reamintit că, Consiliul de Administrație (CA) al UAIC a decis închiderea temporară a căminelor Universității. Au putut ramâne cazați în continuare studenții familiști, studenții internaționali, studenții proveniți de la casele de copii și centre de plasament familial, studenții care au făcut dovada că lucrează, precum și studenții doctoranzi.

Adauga un comentariu