Cancan ultimă oră

Cătălin Botezatu, despre buna sa prietenă Anamaria Prodan: „Nu cred că duce lipsă de un alt bărbat”

Publicat: 21 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cătălin Botezatu despre buna sa prietenă Anamaria Prodan Nu cred că duce lipsă de un alt bărbat
Anamaria Prodan și Cătălin Botezatu

Anamaria Prodan nu e divorțată în acte, însă Cătălin Botezatu a lăsat să se înțeleagă că aceasta ar avea deja un alt iubit.

Laurențiu Reghecampf a transmis în urmă cu mai bine de o săptămână că a depus actele de divorț pentru a se separa oficial de Anamaria Prodan, însă sexy-impresara nu duce lipsă de atenție.

Cătălin Botezatu este bun prieten cu Anamaria Prodan, iar acesta susține că blondina „nu duce lipsă de un alt bărbat”, chiar dacă divorțul nu a fost oficializat.

Anamaria Prodan nu e divorțată în acte și are, deja, de fapt, un alt iubit?

Celebrul designer a vorbit despre despărțirea dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și este sigur că aceștia vor reuși să treacă peste perioada dificilă care îi încearcă în aceste momente. Totodată, Cătălin Botezatu i-a transmis bunei sale prietene să accepte înfrângerea.

„Asta este viața. Anamaria este o femeie deșteaptă. Nu cred că duce lipsă de un alt bărbat. Amândoi sunt extraordinari și îmi sunt prieteni. Cu siguranță își vor găsi echilibrul și vor depăși. Dacă sunt sentimente e greu, dacă iubești este greu să depășești momentul atât de ușor, dar asta este. Când nu mai e iubire, trebuie să acceptăm înfrângerea. E greu, știu, mi s-a întâmplat și mie.

Dar viața e frumoasă și trebuie să ne gândim mereu că e scurtă și trebuie trăită la maxim.”, a declarat Cătălin Botezatu, în cadrul unei emisiuni TV.

Laurențiu Reghecampf va deveni din nou tătic

Laurențiu Reghecampf este primul care și-a refăcut viața. Antrenorul Universității Craiova trăiește o poveste de iubire cu frumoasa Corina Caciuc, cea care este însărcinată și îi va dărui o fetiță peste șase luni.

Laurențiu Reghecampf are deja doi băieți: Luca și Laurențiu Jr., dar antrenorul lui Universitatea Craiova a avut și o fetiță pe nume Ana Lisa Cristiana care s-a născut pe 10 iunie 1997, dar aceasta a murit după doar 13 luni deoarece se născuse cu o malformație congenitală la inimă.

Adauga un comentariu