Cancan

Cătălin Botezatu, despre Dana Budeanu: „Mă uit singur și…”

Publicat: 04 iul. 2022
Catalin Botezatu zambeste larg
Catalin Botezatu si-a spus parerea sincera despre Dana Budeanu

Cătălin Botezatu și-a format deja o părere despre Dana Budeanu.  Chiar dacă este destul de controversată în spațiul public, designerul are o admirație profundă pentru creatoarea de modă și are numai cuvinte de laudă.

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți creatori de modă de la noi, dar și la nivel internațional. Vedeta a știut mereu cum să-și trăiască viața și cum să fie înconjurat de cele mai frumoase femei. După experiența de viață pe care a acumulat-o până la vârsta de 55 de ani, știe deja ce calități caută la o femeie și le recunoaște imediat.

Ce spune Cătălin Botezatu despre Dana Budeanu

Invitat acum ceva timp la podcastul lui Cătălin Măruță de pe YouTube, designerul a făcut câteva dezvăluiri, însă nu despre orice subiect, ci despre însăși creatoarea de modă, Dana Budeanu, care a devenit destul de controversată în spațiul public.

Cătălin Botezatu a fost invitat, acum ceva timp, în podcastul lui Cătălin Măruță, de pe YouTube. În tot acel timp, celebrul designer a vorbit despre viața sa personală și profesională. Când a venit vorba despre Dana Budeanu, vedeta nu a ezitat să-și spună părerea, una bună de altfel. Cătălin Botezatu o apreciază profund și are un mare respect pentru creatoarea de modă.

Dana Budeanu era deja cunoscută în spațiul public, pe vremea când prezenta rubrica de verdicte în modă în emisiunea Vorbește lumea, de la PRO TV. Apoi, s-a mutat în mediul online, mai exact pe YouTube, unde și-a continuat aceeași rubrică, însă a mai adăugat și partea în care vorbea despre Amețite și Mafioți. Mai exact, subiectul de discuție era despre acele persoane, bărbați sau femei, care nu se încadrează în anumite standarde sau le urmează pe cele greșite. Cătălin Botezatu a povestit, la podcast, că urmărește filmulețele postate de Dana Budeanu și, chiar dacă în unele exagerează, el recunoaște că se amuză foarte tare la majoritatea dintre ele: „Mă uit singur și râd ca prostul’, a spus el.

„Dana e altceva, e categoria grea. E o femeie adevărată, asumată, deșteaptă, cu vorbele la ea tot timpul. Tot respectul. Chiar dacă uneori deranjează, nu-i pasă’, a mai continuat Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu:  „Sunt posesorul al unor premii Forbes”

Cătălin Botezatu e unul dintre cei mai iubiți desgineri din România. Pentru a ajunge însă unde este astăzi, fostul jurat de la Bravo, ai stil! a muncit enorm. În prezent, el are o avere imensă. Deși o gestionează cu grijă, nu uită să-și facă micile „plăceri nevinovate”. Printre ele se numără vacanțele scumpe.

„Sunt posesorul al unor premii Forbes, în Forbes Italia, Forbes France, Forbes Middle East. E ceva să ai astfel de premii în palmares, să faci prezentări în toată lumea. Peste două săptămâni plec la Monaco pentru a doua oară, pentru că prima oară a fost anul trecut, a doua oară este anul acesta, unde fac o prezentare la Hotel De Paris, în cadrul balului Prințului Albert.

Sunt puțini cei care ajung să facă asta și pot să facă asta, indiferent ce spate financiar ar avea, nu prea poți să faci pentru că trebuie să ai și colecții, să fii și creativ, să fii și un nume pe plan internațional… e greu. Eu am sacrificat tot pentru fashion și pentru business-urile pe care le am colaterale”, a spus acesta.
Adauga un comentariu