Cancan

Cătălin Botezatu, dezvăluiri fără perdea despre Dana Budeanu. ,,Îmi place rău…”

Publicat: 12 iun. 2023
_____ Vizualizări 10 Comentarii
Cătălin Botezatu dezvăluiri fără perdea despre Dana Budeanu. Îmi place rău
Cătălin Botezatu are doar cuvinte de laudă pentru Dana Budeanu și o apreciază pentru inteligență, sinceritate și stilul îndrăzneț.

Cătălin Botezatu a făcut recent dezvăluiri fără perdea despre Dana Budeanu. Celebrul creator de modă a vorbit la emisiunea lui Cătălin Măruță despre femeile pe care le apreciază cel mai mult, iar pe listă se află și controversata Dana Budeanu. Designerul a avut doar cuvinte de laudă pentru colega sa de breaslă, iar mărturisirile sale au fost de-a dreptul uimitoare.

Cătălin Botezatu, dezvăluiri fără perdea despre Dana Budeanu

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați creatori de modă din România, dar și de peste hotare. Îndrăgitul designer are o carieră de succes și face furori de fiecare dată când apare în showbiz-ul autohton. Dincolo de celebritate, acesta are un trecut controversat și ascunde povești de dragoste tumultuoase.

Cătălin Botezatu s-a iubit cu mai multe femei faimoase din țară, dar și din străinătate și este cunoscut ca fiind un mare cuceritor. Invitat la emisiunea lui Măruță, Cătălin Botezatu a făcut câteva dezvăluiri fără perdea despre nimeni alta decât Dana Budeanu. Designerul s-a declarat fascinat de aceasta și a mărturisit că și-ar dori o femeie ca ea.

,,Îmi place Dana Budeanu. Are creier și circumvoluțiuni pentru un milion de femei. Te face din vorbe și la TV și sub TV. Mi-aș dori o femeie ca Dana Budeanu, pentru că ai tot timpul ceva de discutat cu ea. E o femeie de la care ai ce învăța.”, a declarat designerul.

Cătălin Botezatu și-a exprimat părerea sinceră și despre alte vedete din România precum Mihaela Rădulescu, Andreea Esca și a vorbit și despre fosta iubită, Bianca Drăgușanu. Creatorul de modă se bucură din plin de celebritate, însă este extrem de discret când vine vorba de planul personal, mai ales în privința părinților săi. Cătălin Botezatu a încercat mereu să își țină familia departe de lumina reflectoarelor.

Ce spune celebrul designer despre vedetele din România

Cătălin Botezatu a vorbit recent despre mai multe vedete din showbiz-ul autohton, pentru unele dintre ele având doar cuvinte de laudă.

„Mihaela Rădulescu îmi place rău. Nu știu cât de operată este, dar îmi place rău. (…) Esca a rămas aceeași. Dacă o vezi în viața de zi cu zi, e foarte haioasă, la TV are acea decență, feminitate, aer de lady. Nu cred că a apelat la ceva. A reușit să se păstreze o super-femeie.”, a mai precizat creatorul de modă.

Designerul a vorbit în emisiunea lui Măruță și despre fosta lui iubită, Bianca Drăgușanu. Acesta o apreciază în continuare și susține că nu are atât de multe operați estetice precum se vehiculează.

„Toată lumea se leagă de Bianca Drăgușanu că are multe operații, dar ea nu are multe operații. A făcut și ea cât a putut și o să mai facă, pentru că ea e Bianca Drăgușanu și are voie. Anumite femei devin niște personaje.”, a mai precizat acesta.

Cătălin Botezatu are doar cuvinte de laudă pentru Dana Budeanu și o apreciază pentru inteligență, sinceritate și stilul îndrăzneț. Creatorul de modă a declarat recent că și-ar dori o parteneră precum Dana Budeanu pentru că nu s-ar plictisi niciodată lângă o astfel de femeie.

Comentarii
Adauga un comentariu