Cancan ultimă oră

Cătălin Botezatu i-ar fi dator afaceristei Cristinei Bâtlan. Ce sumă trebuie să îi înapoieze

Publicat: 04 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cătălin Botezatu i-ar fi dator afaceristei Cristinei Bâtlan. Ce sumă trebuie să îi înapoieze
Cătălin Botezatu i-ar fi dator afaceristei Cristinei Bâtlan

Cătălin Botezatu i-ar fi dator Cristinei Bâtlan, așa cum aceasta a mărturisit într-o provocare desfășurată într-o emisiune TV. Iată despre ce sumă ar fi vorba și în ce context s-a produs „împrumutul”.

Cristina Bâtlan este una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din România. Ea a acceptat provocarea sosurilor iuți ale lui Cătălin Măruță și a mărturisit că are bani de primit de la Cătălin Botezatu.

Ce sumă i-ar datora Cătălin Botezatu afaceristei Cristinei Bâtlan

Cristina Bâtlan a primit mai multe întrebări în emisiunea „La Măruță”, iar una dintre ele a fost referitoare la persoanele publice din România care i-au cerut bani de-a lungul timpului, dar nu i-au mai înapoiat, a scris Pro TV. Cu această ocazie, ea a declarat că una dintre aceste persoane publice ar fi și Cătălin Botezatu.

„5.000 de euro. Nu i-am dat bani împrumut, i-am dat țesături pe care nu le-a plătit, așa că le-am considerat un împrumut pierdut. El știe. A fost de mult. Au mai fost și alții, dar am ales un singur client”, a declarat Cristina Bâtlan în cadrul emisiunii menționate mai sus.

Cătălin Botezatu a avut și el o primă reacție pe acest subiect

Designerul recunoaște cele spuse de afaceristă, însă menționează că pe atunci în firma sa era desemnată o persoană anume pentru achiziții, iar datoriile s-au acumulat fără ca el să poată să intervină.

Mai mult decât atât, fostul jurat de la „Bravo, ai stil” declară că acum el și Cristina și-au reglat conturile, păstrând o relație bună de colegialitate, respectul stand la baza acesteia.

„Este vorba de începuturile mele ca și designer. Atunci când lucram cu altcineva și, într-adevăr s-au luat materiale, foarte multe materiale… Dar nu eu mă ocupam de achiziții, nu eram în poziția de a face plăți și așa mai departe și bineînțeles că nu puteam să controlez acest lucru.

Mai ales că, repet, nu făceam eu aceste operațiuni. Nu eu le manageriam. Vorbesc de acum 30 și ceva de ani. Între timp, eu și Cristina am rezolvat totul, de comun acord. Relația noastră este una de respect. Ne respectăm unul pe altul, ne salutăm, nu există niciun fel de dispute, niciun fel de neclarități între noi. Evenimentul de atunci a fost rezolvat și clarificat. Eu o respect pe Cristina, cum și ea cred că mă respectă. E o chestiune de nuanță, dar nu ceva neapărat, care să facă ca noi doi să fim într-o divergență, mai ales că au trecut 30 de ani. Noi doi am rezolvat de atunci, această situație”, a declarat Cătălin Botezatu.

Adauga un comentariu