Cancan ultimă oră

Cătălin Cazacu rupe tăcerea după despărțirea de Ramona Olaru! Ce s-a întâmplat, de fapt, după ce și-au spus „Adio”

Publicat: 22 mai 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Cătălin Cazacu rupe tăcerea după despărțirea de Ramona Olaru Ce s-a întâmplat de fapt după ce și-au spus Adio
Cătălin Cazacu rupe tăcerea după despărțirea de Ramona Olaru! Ce s-a întâmplat, de fapt, după ce și-au spus „Adio”

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, care însă s-a terminat în urmă cu ceva timp. După separare, cei doi nu au oferit detalii exacte despre motivele care au condus la despărțire, dar au dat de înțeles că lucrurile nu mergeau deloc bine între ei.

Totuși, recent, sportivul a fost pe cât se poate de sincer și a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, după ce el și asistenta TV s-au despărțit.

Cătălin Cazacu rupe tăcerea după despărțirea de Ramona Olaru

Prezentatorul TV spune că a suferit enorm și, chiar dacă el a decis să pună capăt relației cu șatena, acesta a precizat că nu regretă absolut deloc hotărârea pe care a luat-o atunci.

„Mă întrebi dacă am suferit?! În momentul acela, îți spun că s-a rupt ceva ce nu știu dacă vreodată va mai putea fi pus la loc.

(…) A fost o hotărâre a mea. A fost un moment în care eu am zis stop și acolo m-am oprit, lucru pe care n-o să-l regret niciodată. Iar singurul mod în a trece de chestia asta este doar să lași să doară. Pentru că dacă lași să doară, înveți. Am stat să doară o lună de zile în care nu m-a văzut nimeni. Am stat să doară. Da, am plâns, vrei să-ți spun că m-am tăvălit în chinuri?! Da, m-am tăvălit.
Vrei să-ți spun că am stat în fund, în fața televizorului stins, ore în șir?! Da, am stat. Și a trecut!”, a declarat Cătălin Cazacu, pentru Cancan.

Cătălin Cazacu, despre momentul când a cerut-o de soție pe Ramona Olaru

Cătălin Cazacu a cerut-o pe fosta iubită de soție și era pe cât se poate de hotărât să ajungă în fața altarului alături de Ramona Olaru. Sportivul a fost sincer și a mărturisit că momentul cererii a fost unul extrem de emoționant pentru el.

„Eu am filmarea în telefon. Am stat în genunchi și săreau lacrimile din mine ca lacrimile lui Sandy Bell. A fost un moment foarte intens pe care eu n-o să-l regret niciodată.”, a mai spus Cătălin Cazacu.

Comentarii
Adauga un comentariu