Cancan ultimă oră

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru și-au oficializat relația în public: ,,Iubesc cu adevărat”

Publicat: 24 oct. 2021
Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au apropiat destul de mult, iar acum formează unul din cele mai noi cupluri din lumina reflectoarelor

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru a avut prima ieșire oficială ”în lume”. Proaspătul cuplu a mers la film chiar dacă, așa cum a declarat Cătălin Cazacu, timpul nu este prietenul lui cel mai bun, acesta și-a făcut ”loc” pentru iubita lui și au petrecut timp de calitate în doi.

După mulți ani în care au fost buni prieteni, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au trecut la ”next level”, iar acum formează unul din cele mai proaspete cupluri din showbiz. Recent cei doi și-au asumat relația și nu se mai feresc de ochii curioșilor.: ”Da, suntem împreună”, a declarat Cătălin Cazacu.

Cătălin Cazacu: ”Iubesc cu adevărat”

Tineri, neliniștiți și fără obligații, Ramona, asistenta de la Neatza, și Cătălin Cazacu s-au apropiat destul de mult, iar acum formează unul din cele mai noi cupluri din lumina reflectoarelor. Timpul pare să fie inamicul principal în viața lui  Cătălin Cazacu, dar chiar și așa, atunci când vine vorba de priorități și de oamenii pe care îi iubește, timp se găsește. Sportivul și-a scos iubita la film:

”Nu prea îmi place să mai vorbesc despre relaţiile mele, însă suntem de câteva luni împreună. Timpul meu este din păcate prea puţin, mi-ar plăcea să am 36 de ore pe zi. Din această cauză trebuie să renunţ la proiecte care mi-s dragi. Îmi fac mereu timp pentru mine, iar acum sunt la film cu iubita, la avanpremiera «Dune». Cel mai important lucru pentru mine sunt eu şi oamenii pe care îi iubesc.

Îmi iubesc familia. Fiecare om din viaţa mea are parte de o iubire specială. În ultima vreme sunt doar cu o anumită persoană şi înseamnă că iubesc cu adevărat dacă mă vezi cu aceeaşi persoană. Cel mai de preţ lucru pe care îl am eu în viaţa asta este timpul, şi dacă îi dedic timpul meu înseamnă că este o persoană importantă. Nu-mi fac planuri, dar sper să mă întorc în Zanzibar şi de data asta mă întorc cu cineva special” , a declarat Cătălin Cazacu.

Adauga un comentariu