Cătălin Moroșanu refuză să mai participe la emisiuni gen Survivor. „Nu pot să îmi bat joc de cariera mea”

20 mai 2024, 13:30,
BZI.ro, în Cancan

Cătălin Moroșanu a luat o decizie radicală și a anunțat că refuză să mai participe la emisiuni reality-show gen Survivor. Luptătorul a dezvăluit că nu va mai apărea în astfel de competiții în care trebuie să se confrunte cu concurenți mai tineri decât el. Astfel, Cătălin Moroșanu preferă să rămână cu renumele pe care și l-a construit în lumea sportului.

Cătălin Moroșanu a luat o decizie neașteptată după participarea la ultima ediție a Survivor. Fostul luptător renunță definitiv să mai apară la orice concurs de acest fel.

Cătălin Moroșanu refuză să mai participe la emisiuni gen Survivor

Cătălin Moroșanu a anunțat că nu va mai participa la niciun fel de concurs televizat, așa cum este Survivor România. Fostul luptător a devenit un personaj cunoscut în România datorită aparițiilor TV pe care le-a avut de-a lungul timpului în diverse concursuri și emisiuni.

„Moartea din Carpați”, așa cum este poreclit, a dezvăluit că nu își mai dorește să participe la concursuri în care trebuie să se lupte cu concurenți mai tineri decât el. Cătălin Moroșanu își cunoaște foarte bine limitele și nu vrea să se întreacă cu persoane mai tinere care automat sunt mai agile și mai rapide decât el. Cătălin Moroșanu preferă să rămână cu renumele pe care și l-a construit în lumea sportului și oamenii să îl știe în continuare ca pe un mare campion.

„Dacă va fi gen Survivor old boys, peste 40 de ani, poate aș participa, dar să am din aceștia tinerei, care să fie mai rapizi decât mine, nu aș mai participa, pentru că mă fac de râs și nu pot să îmi bat joc de cariera mea, de ceea ce am realizat eu acolo, doar ca să mă duc într-un concurs. Prefer să rămân mereu acolo sus și lumea să mă știe așa cum sunt eu”, a declarat Cătălin Moroșanu.

Survivor i-a schimbat viața într-un mod pozitiv

Moroșanu a participat la Survivor All Stars, chiar dacă a mai anunțat și în trecut că nu vrea să mai ia parte la concursuri de acest fel. Motivul pentru care a mai dat o șansă unei astfel de experiențe a fost faptul că Survivor i-a schimbat viața într-un mod pozitiv.

„Am realizat că Survivor mi-a schimbat viața într-un mod pozitiv și cred că faptul că voi reveni în acest concurs îmi va da un boost spre schimbare”, anunța Cătălin Moroșanu înainte de participarea la Survivor All Stars.

Fostul boxer a făcut parte, la Survivor All Stars, din echipa Faimoșilor. El a petrecut șapte săptămâni în competiția din Republica Dominicană, fiind eliminat de un alt fost luptător și un vechi rival, Cătălin Zmărăndescu. Cei doi erau certați, dar participarea în această competiție i-a apropiat și și-au dat seama că pot fi prieteni.

„Da, între noi au fost mai multe lucruri nevorbite și în momentul în care ne-am reîntâlnit la Survivor am discutat ca bărbații. Băi, nu mi-a plăcut asta. Mie mi s-a părut…, la fel și el. Și în momentul când am discutat matur și Cătălin s-a schimbat foarte mult de când a mers pe calea religiei și pe calea lui Dumnezeu, e cu totul alt om. Mă simt împăcat, eu cu Cătălin mă înțeleg foarte bine, chiar o să merg la un grătar la el acasă. Nu există! Ne-am dat seama, eram mai imaturi”, a mai spus Cătălin Moroșanu.

Comentarii
  • mare cariera a unui taranete idiot fara scoala si educatie mai prostovane morosane sa zici mersi ca ai avut noroc chior sa se uite lumea la tine cum dadeai elicoptere si radea lumea de tine de circul ieftin ce il faceai ai facut avere pe spatele prostilor de moldoveni locu tau era la prasit de fapt

  • 🤣😂🤣 Asta-i bună! Bai Morosane, te-ai injosit de la primele emisiuni la care ai apărut… După ce te-ai dus pe la toate emisiunile, Ferma Vedetelor, Survivor etc etc. acum nu mai vrei sa te injosesti? Prea târziu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *