Cancan

Cătălin Oprișan nu are pagină de Wikipedia. Ce interviu va ține minte toată viața vedeta?

Publicat: 19 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cătălin Oprișan nu are pagină de Wikipedia. Ce interviu va ține minte toată viața vedeta
Deși nu se află pe Wikipedia, Cătălin Oprișan are o carieră impresionantă în jurnalism

Chiar dacă Cătălin Oprișan nu are pagină de Wikipedia, acesta are o carieră remarcabilă ca jurnalist, prezentator și realizator de emisiuni. Bărbatul și-a început cariera prin a fi comentator la emisiuni sportive pentru Dolce Sport și GSP TV. În momentul de față, Cătălin Oprișan face parte din cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” din 2012. De-a lungul carierei sale impresionante, în cadrul unui podcast jurnalistul a declarat ce interviu nu îl va uita niciodată și l-a făcut să treacă prin niște emoții de nedescris.

Puțin știu de asemenea, că porecla sa din copilărie era „Alifie” din cauza faptului că era alb precum brânza. 

Cătălin Oprișan nu apare pe Wikipedia. Detalii neștiute din viața vedetei

Cătălin Oprișan este unul din cei mai renumiți jurnaliști, prezentatori, realizatori de emisiuni și bloggeri. Acesta a realizat mai multe emisiuni pentru GSP TV și a făcut parte și din cadrul emisiunilor de la B1 TV, Dolce Sport și Prima TV. De la GSP TV a demisionat când emisiunea sa a fost mutată la o altă oră. Din cauză că nu a fost anunțat de modificarea orei de difuzare, acesta a decis să plece. La B1 TV, împreună cu Roxana Iliescu a realizat Săptămâna mondenă. Vedeta a realizat numeroase interviuri cu diferite personalități, printre care și politicianul Vadim Tudor. În cele din urmă, bărbatul a ajuns redactor șef al știrilor de la Antena, din 2012 fiind prezent la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”. În cadrul matinalului, acesta se ocupă de bună dispoziție a publicului comentând tot felul de videoclipuri amuzante pe care le găsește pe internet. Acesta a menționat că cel mai mult îi place la actualul său job faptul că poate căuta tot felul de informații și le poate transmite mai departe.

„Că pot căuta. Că pot scormoni. Că pot găsi. Că pot afla. Că pot transmite”, a declarat Cătălin Oprișan.

Fiind o persoană carismatică și cu zâmbetul pe buze tot timpul, acesta a spus că o zi irosită este o zi în care nu a râs. În urmă cu o lună, vedeta a deschis un podcast denumit „Vreau să știu by Cătălin Oprișan” și a avut invitați precum Ilona Brezoianu, Cristi Minculescu, Marius Săvăescu, Maria Radu și Irina Baianț. O altă jurnalistă ce a avut un real succes este Dana Războiu.

Cătălin Oprișan, despre interviul cu Vadim Tudor: „Șase ore m-a luat și m-a analizat”

Într-un podcast la care a fost invitat, Cătălin Oprișan a povestit peripețiile prin care a trecut atunci când a trebuit să îi ia un interviu lui Vadim Tudor. Jurnalistul a precizat că acesta va fi un interviu pe care îl va ține minte toată viață și care l-a făcut să treacă prin niște emoții pe care nu le poate descrie. Cătălin Oprișan a spus că pentru a putea obține un interviu de la politician trebuia să treci prin câteva teste. Acesta le punea mai multe întrebări jurnaliștilor, iar dacă răspundeau corect puteau trece mai departe. În cazul în care răspunsul pe care îl primea nu era corect, Vadim Tudor începea să dezbată subiectul atins.

„A fost vorba despre un interviu de o oră și am stat șase ore în casa de-acolo din Cotroceni, șase ore în care m-a luat și m-a analizat. Îmi punea tot timpul întrebări. Le treceam, puteam merge la nivelul următor, dar dacă nu le treceam, el îmi spunea, ’știu că ai o față așa, mai de tâmpit, ai auzit de Iser vreodată?”, a declarat Cătălin Oprișan.

Jurnalistul a povestit că pe biroul politicianul se aflau niște obiecte ce l-a lăsat profund impresionant. Pe masă se aflau un călușar,  masca mortuară originală al lui Mihai Eminescu și un telefon stricat. Redactorul a fost surprins și de către umorul pe care îl avea Vadim Tudor. După ce a fost difuzat materialul de o oră jumătate, acesta a fost sunat de către politician și luat la rost că din cele șase ore a scos doar o oră jumătate de material. La finalul apelului, politicianul i-a declarat că glumește și de fapt îl stimează pe Cătălin Oprișan.

Deși nu se află pe Wikipedia, Cătălin Oprișan are o carieră impresionantă în jurnalism. Acesta a pornit de la a fi comentator sportiv, iar acum este redactorul șef de la Antena pe partea de online. O altă jurnalistă ce nu se află pe wikipedia este și Mirela Vaida.

Adauga un comentariu