Cătălin Scărlătescu a povestit momentul în care a cerut-o pe Doina Teodoru. Cei doi sunt împreună de mai bine de trei ani, iar celebrul și-a dorit ca relația să treacă la nivelul următor. Anul trecut, i-a dezvăluit iubitei sale intențiile și i-a pus pe deget inelul. Scena s-a petrecut într-un restaurant din București, în compania a doi prieteni, posibili părinți spirituali.
Cătălin Scărlătescu a vorbit despre pregătirile dinainte, alegerea momentului potrivit, dar și reacția fabuloasă a partenerei sale de viață. Probabil că va urma și nunta, dar în ritmul lor. Mai mult, Cătălin Scărlătescu a explicat cum s-a îmbogățit după revoluție, gastronomia fiind marea lui pasiune, care i-a asigurat totodată și un confort financiar pe măsură.
Cătălin Scărlătescu a povestit momentul în care a cerut-o pe Doina Teodoru
Cătălin Scărlătescu s-a întors anul trecut în ograda Pro TV-ului, post de televiziune unde el și colegii săi, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, au debutat și unde au devenit cunoscuți. Celebrul Chef se simte bine în lumina reflectoarelor, dar și în bucătărie, fiind unul dintre cei mai apreciați chefi. Cătălin Scărlătescu a spus ce își dorește pentru anul 2025.
„Eu sunt rac. Racul nu merge de-a dreptul, merge într-o parte așa, ocolit. Am luat-o prin învăluire. Nu știu, să vedem, nu accelerăm niciodată. Mai devreme sau mai târziu, într-un fel sau altul, eu sper că bine timpul le va rezolva pe toate“, a spus Cătălin Scărlătescu.
Simpaticul chef a explicat cum a gândit momentul cu inelul.
„L-am ținut în buzunar vreo lună până să-mi fac curaj. Nu, curajul l-am avut, dar n-am găsit momentul. Și când să-i spun, i-am spus așa, cu o voce mai stinsă. Nu m-am lăudat, n-am țipat, n-am urlat, nu m-am dus în fața populației, nu am făcut-o într-o piață. Nu am făcut nimic public. Ceva mic, restrâns. Eram la o masă noi și doi prieteni“, a povestit amuzat Cătălin Scărlătescu.
Cum a câștigat banii Cătălin Scărlătescu
Cunoscutul chef a vorbit și despre momentul în care a început efectiv să câștige, să aibă un confort financiar.
„Am avut norocul să câștig bani de mic. Prin 1990, eram deja plecat afară. Și ajunsesem prin 2000, câștigam aproape 3500 de mărci. În Germania, câștigam cam cât un medic. Așa că nu pot să mă plâng că am câștigat puțin. Am muncit mult, am învățat mult și am urcat foarte repede în ierarhia gastronomiei și atunci bineînțeles că toate pozițiile astea sus puse sunt și bine plătite, dar sunt foarte bine plătite doar atunci când prestezi, când există un endorsement. În momentul în care nu prestezi, nu primești. Așa că din momentul acela, deci mai devreme de 2000, eu am lucrat pe bani frumoși, foarte frumoși“, a rememorat Cătălin Scărlătescu.
Chef Scărlătescu a adăugat că n use gândește să câștige vreun premiu vroedată deoarece a câștigat suficient prin munca sa.
„Nu m-am gândit niciodată cum ar fi să câștigi un premiu, pentru că eu am câștigat mai mult decât foarte mulți în lumea asta. Uitați-vă la mine, evoluția mea deja este un mare câștig, așa că nu-mi fac probleme de bani niciodată. Atâta timp cât am cuțitul ăsta virtual în mână, o să pot să prestez ca bucătar toată viața mea, așa că până la adânci bătrâneți voi munci. Nu știu cât mai durează cu televiziunea, dar în zona de gastronomie voi rămâne în permanență“, a mai zis Cătălin Scărlătescu, ce a povestit momentul în care a cerut-o pe Doina Teodoru.