Cancan ultimă oră

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, prima fotografie oficială de cuplu

Publicat: 23 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru prima fotografie oficială de cuplu
Cei doi îndrăgostiți au facut și prima lor fotografie în calitate de cuplu, într-un cadru oficial

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, iubita lui, sunt unul dintre cuplurile cele mai discrete din showbiz, chef-ul ținând multă vreme ascunsă relația. Recent însă, cei doi îndrăgostiți au făcut și prima lor fotografie în calitate de cuplu, într-un cadru oficial.

Extrem de discret în privința vieții personale, Cătălin Scărlătescu și-a ținut întotdeauna viața amoroasă departe de ochii curioșilor, așa că puțini au știut despre relația lui cu Doina Teodoru. Iată însă că, recent, faimosul chef și-a luat fanii de pe social media prin surprindere postând prima fotografie în care se află alături de iubita lui.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, prima fotografie oficială de cuplu

Chef Cătălin Scărlătescu are pe Instagram în jur de 500.000 de urmăritori și o mulțime de aprecieri, dar nicio poză, până acum, nu a primit aproape 20.000 de like-uri. Asta s-a petrecut chiar azi, după ce faimosul chef a postat o fotografie în care apare alături de iubita lui, la un eveniment. Cu o bluză verde, de culoarea smaraldului, decoltată, și o fustă lungă până în pământ, Doina Teodoru a furat toate privirile. Și partenerul ei, care a ales un outfit all-black, arăta extrem de elegant. Evident, Cătălin Scărlătescu nu s-a dezis de snickerșii lui colorați – de data asta, galbeni – deveniți semnătură.

„Înainte de America Express” a scris Cătălin Scărlătescu în descrierea fotografiei și comentariile apreciative au început să curgă imediat.

„Un adevărat test înainte de căsătorie, mult succes!”, „Oooo! Pupam doi frumoși și va dorim Succes, Noroc…”, „Sneakers before everything…”, „Cu Dumitrescu trebuia să faci perechea pentru America express!”, „Bravo ,Chef !Pentru asumare! Ești top!Să fiți sănătoși și sa nu va certați ca ADA cu Cătalin !Nu va fi ușor ,va fi sigur un prag important pentru relația voastră”, au fost o parte dintre comentariile de la fani.

Cătălin Scărlătrescu și Doina Teodoru au devenit un cuplu la mare

Cătălin Scărlătrescu și Doina Teodoru, fostă concurenta la iUmor’ au devenit un cuplu la mare, anul trecut, iar despre prima lor întâlnire a vorbit chiar simpaticul chef.

„Ne-am cunoscut la Vama Veche, pe la nu știu ce bar acolo, nu am nici cea mai vagă idee, pentru că am fost luat pe sus. Eu o văzusem, o cunoșteam, dar am fost așa mai timid. Ea a făcut primii trei pași.Totul a plecat de la o poză. Am făcut noi doi o poză împreună și de la poza aceea totul a venit natural. Cred că eu am vrut poză, cred că eu am fost acela mai mârșav. M-am dus ca pisica: am zgâriat la ușă”, a declarat, pentru VIVA!, Chef Cătălin Scărlătescu.

Adauga un comentariu