Cancan ultimă oră

Cătălin Scărlătescu, un șef atipic și exigent. Cum vrea să își plătească angajații: „În restaurantul meu nu va exista salariu. Nu le dau bani”

Publicat: 01 nov. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Cătălin Scărlătescu un șef atipic și exigent. Cum vrea să își plătească angajații În restaurantul meu nu va exista salariu. Nu le dau bani
Cătălin Scărlătescu, un șef atipic și exigent. Cum vrea să își plătească angajații: „În restaurantul meu nu va exista salariu. Nu le dau bani”

Cătălin Scărlătescu a fost invitatul lui Speak în cea mai recentă ediție a podcastului „La Fileu”. Juratul de la „Chefi la cuțite” a făcut mai multe dezvăluiri și a primit numeroase reacții pozitive din partea oamenilor care îl iubesc pe îndrăgitul Chef.

„În 1994 aveam salariu 1400 de dolari”, „Am gătit 14 tone de scoici în 4 zile”, „Am învățat să merg ținându-mă de fețele de masă, părinții mei, neamurile mele au fost cârciumari”, „Mâncarea gospodinelor este cea mai gustoasă”, sunt doar câteva dintre declarațiile făcute de chef Cătălin, în podcastul lui Speak.

Cătălin Scărlătescu: „Îți dau posibilitatea să fii coproprietar în restaurantul clădit de mine”

Pe lângă subiectele discutate, o temă a fost discutată intens și anume, gastronomia ca afacere. Aici, juratul de la „Chef la cuțite” a fost foarte ferm și a spus că nu se poate face performanță în bucătărie fără seriozitate. Mai mult, s-a declarat un șef atipic, care are metodele lui pentru a motiva angajatul.

„În restaurantul meu nu va exista salariu. Nu le dau bani. Eu nu le dau bani, le dau procente. Dă-mi posibilitatea să-ți dau cât? 10.000? De ce mi-ai luat, măi, doar 10.000? Ia 20.000, ia 30. Ia tu mult, că dacă iei tu mult am și eu mult. Îți dau posibilitatea să fii coproprietar în restaurantul muncit de mine, construit de mine, clădit de mine. Și atunci, fiind cumva și al tău, te interesează mult mai mult ca farfuria care iese să fie superbă, fantastică. Nu mai ai voie la greșeli”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu, un șef atipic

Cătălin Scărlătescu este un om destul de exigent. Juratul a spus că în restaurantul lui nu există pauze și nici telefon mobil. De asemenea, în cazul în care oamenii care vor lucra pentru el vor pauză, acesta a spus că îi va ține la ușă o oră, apoi vor începe munca.

„La mine la restaurant nu există pauză. La mine la restaurant nu există fumat, la mine la restaurant nu există telefon mobil la personal. Flit, la revedere! Vreți pauză? Legal, trebuie să îi ții 9 ore la muncă și o oră pauză. Vă rog eu foarte mult să veniți la ora 16.00, toți, veniți și stați în fața ușii o oră, nu intrați înăuntru, vă faceți afară ora de pauză. Și începeți cu o oră de pauză. După care intrați înăuntru și la revedere”, a declarat Cătălin Scărlătescu în podcastul „La Fileu”, realizat de Speak, pe canalul lui de Youtube.

Comentarii
  • Inteleg ca, dl. Scarlatescu in calitate de Patron nu respecta Codul Muncii? Asta este infractiune unde sunt Institutiile Statului ITM, ANPC, Politia, DNA, etc.

Adauga un comentariu