Cancan ultimă oră

Cătălin Zmărăndescu și Cristi Mitrea au avut un schimb de replici dure în direct

Publicat: 29 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cătălin Zmărăndescu și Cristi Mitrea au avut un schimb de replici dure în direct
Cătălin Zmărăndescu și Cristi Mitrea, replici acide, în direct

Cătălin Zmărăndescu și Cristi Mitrea au avut un schimb de replici dure în direct. Ce și-au reproșat cei doi în cadrul unei emisiuni, dar și cum l-a pus fostul Andreei Mantea l-a punct pe cunoscutul luptător. De la ce a pornit tot „scandalul” și cum a reacționat Cătălin Zmărăndescu, în momentul în care i-a fost atrasă atenția.

Cătălin Zmărăndescu nu se lasă după ce a participat la un cunoscut reality show și l-a jingnit pe Marian Drăgulescu. Cum a reacționat Cristi Mitrea, fostul Andreei Mantea, și ce replici acide au avut loc între cei doi, în direct.

Cătălin Zmărăndescu şi Cristi Mitrea, contre dure în direct

Invitat în emisiune a fost și Cristi Mitrea, iar între cei doi a avut loc un schimb de relici destul de tăioase. Pentru că nu s-a putut abține, fostul Andreei Mantea l-a „atacat” pe Cătălin Smărăndescu, susținând că atitudinea sportivului nu a fost una corectă față de Marian Drăgulescu, dar și că acesta i-ar fi vorbit pe un ton jignitor.

„Nu se aștepta nimeni să ajungi să înjuri ca să fie considerată o jignire, consideri tonul ca pe o jignire, nu trebuie să ajungi la înjurături”, a mărturisit Cristi Mitrea, în cadrul unei emisiuni TV.

Fostul Andreei Mantea l-a pus la punct

Pentru că nu putea să se abțină, fostul Andreei Mantea l-a pus la punct pe Cătălin Zmărănescu. Ei bine, sportivul s-a simțit „atacat” și i-a adresat lui Cristi Mitrea o replică dură, spunându-i că se poate duce într-o echipă de fetițe, în cazul în care îl deranjează atitudinea lui și cuvintele jignitoare.

„Poți să te duci și tu în echipa de fetițe dacă te deranjează lucrul ăsta”, a spus Cătălin Zmărăndescu.

Cătălin Mitrea a luat atitudine în momentul în care a considerat că sportivul Cătălin Zmărăndescu a exagerat și ar fi vorbit pe un ton jingnitor. Fostul Andreei Mantea l-a cam pus la punct, dar nici luptătorul nu s-a lăsat mai prejos.

„Eu nu pricep lipsa de bun simț dacă mă iei așa”, a adăugat Cristi Mitrea.

Adauga un comentariu