Cancan ultimă oră

Câte ore petrece George Burcea cu fetițele lui, de fapt. Actorul vrea să ajungă la pace cu Andreea Bălan

Publicat: 15 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Câte ore petrece George Burcea cu fetițele lui de fapt. Actorul vrea să ajungă la pace cu Andreea Bălan
George Burcea se pare că nu petrece mai mult de 12-14 ore cu fetele lui, copilele neavând aprobarea Andreei Bălan de a petrece nopțile cu tatăl lor

George Burcea este hotărât să cadă la pace cu Andreea Bălan. Cei doi se află în process de divorț de aproximativ doi ani. Timp în care actorul abia și-a văzut fetițele.

George Burcea se pare că nu petrece mai mult de 12-14 ore cu fetele lui, copilele neavând aprobarea Andreei Bălan de a petrece nopțile cu tatăl lor. De ziua lui, la împlinirea recentă a celor 34 de ani ai săi, Burcea își dorește să petreacă un weekend întreg alături de fiicele lui, dacă Andreea Bălan ar fi de acord. De aceea, se pare, el și-a propus să nu o mai atace public de acum înainte.

„George al nostru nu regretă nici un moment ceea ce s-a petrecut între el și Andreea. Dimpotrivă, aș spune! Cred că uneori se mai hrănește cu momentele frumoase consumate între ei, chiar dacă între timp și-au aruncat multe vorbe grele!

Uneori nu-și explică nici el întorsătura pe care au luat-o lucrurile între ei doi și, deși s-au aruncat multe acuzații între ei, ridicându-se un zid din ce în ce mai înalt parcă.

George o tratează pe Andreea drept mama copiilor săi, de dragul cărora ar fi chiar dispus să ajungă la un divorț amiabil, dacă și cealaltă parte ar fi de acord”, au declarat surse din anturajul familiei actorului.

Actorul vrea să șteargă cu buretele, public, imaginea greșită care i-a fst conturată în privința drogurilor.

„A existat acel episod nefericit din viața sa pe care George îl regretă acum. Puțină lume cunoaște azi un amănunt important și anume că el prezintă la tribunal, în fiecare lună, analize medicale care atestă că este curat din acest punct de vedere. Altfel spus, nu mai e cazul să se existe dubii din acest punct de vedere.

Face asta de aproape 2 ani, de când a început procesul, iar avocatul soției sale, dacă nu cumva chiar și Andreea însăși, cunosc acest lucru”, a mai mărturisit un apropiat al familiei.

Adauga un comentariu