Cancan

Câți ani are Andra Gogan? Vloggerița a petrecut cu una din cele mai celebre cântărețe

Publicat: 25 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Câți ani are Andra Gogan Vloggerița a petrecut cu una din cele mai celebre cântărețe
Tot mai multe persoane s-au întrebat câți ani are Andra Gogan și cum a reușit să fie celebră

Mulți internauți s-au întrebat câți ani are Andra Gogan. Celebra vloggeriță este un fenomen în mediul online, fiind una dintre cele mai urmărite personalități. Cu peste 10 milioane de urmăritori pe Tiktok și aproape un milion de urmăritori pe Instagram, actrița a reușit să cucerească platformele online. Mai mult de atât, numele său a ajuns și în Cartea Recordurilor de două ori.

În ultimii ani, Andra Gogan a colaborat cu cei de la Disney, iar aceștia au invitat-o la premierea sezonului 3 al serialului „High School Musical”. La petrecerea de după, aceasta a petrecut alături de cele mai celebre vedete internaționale.

Câți ani are Andra Gogan?

Andra Gogan a devenit cunoscută de la o vârstă fragedă. Aceasta a început să cânte de la 3 ani și a intrat în Cartea Recordurilor alături de fratele său pentru „Cel mai lung concert live susținut de un copil” și „Cele mai multe CD-uri lansate de un copil”. În vârstă de 24 ani, vedeta este actriță, vloggeriță, cântăreața și voice-over. Cu toate că la momentul actual se bucură de celebritate, Andra Gogan a povestit că nu i-a fost ușor în copilărie. Artista a precizat că a crescut într-o cameră de cămin studențesc, căci atunci când a venit pe lume părinții săi erau încă studenți. 

Cântăreața este una dintre cele mai influente persoane de pe internet, având 10 milioane de urmăritori pe TikTok, 945 K de urmăritori pe Instagram și 1,64 milioane de urmăritori pe canalul său de YouTube. La doar 5 ani, Andra Gogan a câștigat primii săi bani, iar la 12 ani avea un salariul ce îl egala pe cel al părinților. 

„De la 5 ani îmi câștig bănuții mei, pentru că atunci am făcut prima reclamă voce la TV. La 12 ani eu și fratele meu am ajuns să avem salariul părinților noștri. Acum pot să spun că am un salariu decent, nu este nici prea mic, dar nici prea mare. Nu pot spune o sumă pentru că în fiecare lună se schimbă”, a declarat Andra Gogan. 

Andra Gogan a fost la o petrecere exclusivistă cu o cântăreață celebră

Andra Gogan a început să cocheteze tot mai mult cu unele dintre cele mai celebre vedete internaționale. De curând, artista a fost la Los Angeles pentru premierea sezonului 3 al serialului „High School Musical”. În ultimii ani, vloggerița a făcut voice-over pentru cele mai îndrăgite personaje din desenele animate ce au fost difuzate pe Disney Junior și Disney Channel. La evenimentul organizat de Disney+ SUA, Andra Gogan a avut ocazia să petreacă alături de Olivia Rodrigo și Camila Cabello. Actrița nu a pierdut ocazia și a surprins momentul într-o imagine ce a distribuit-o pe pagina sa de Instagram. 

„Este extraordinar că am ajuns aici, a fost ca o recunoaştere a multor ani de muncă. Am primit multe complimente pentru ţinuta mea, de la invitaţi şi de la actori. Am ajuns pe covorul roşu, iar aici am vorbit cu actorii principali din serialulHigh School Musical: Joshua Basset şi Matt Cornett. A urmat un after party cu toţi aceşti oameni minunaţi, iar senzaţia serii a fost minunata cântăreaţă Camila Cabello”, a declarat vloggerița. 

Tot mai multe persoane s-au întrebat câți ani are Andra Gogan și cum a reușit să fie celebră. Aceasta s-a făcut cunoscută de la vârsta de 3 ani, când a început să cânte. 

Adauga un comentariu