Cancan

Câţi bani a câştigat Anisia Gafton de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Ce sumă i-a oferit Pro TV

Publicat: 28 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Câţi bani a câştigat Anisia Gafton de la Sunt celebru scoate-mă de aici. Ce sumă i-a oferit Pro TV
Anisia a încasat săptămânal, 2.000 de euro pentru participarea în cadrul show-ului.

Fanii emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici” au urmărit cu sufletul la gură marea finală, pentru a-și susține preferatul și au acordat voturile de încredere celui care a dovedit pe parcursul emisiunii că e cel mai bun.

Cei doi finaliști ai emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici” au fost Anisia Gafton și Giani Kiriță. Ei s-au duelat în proba finală, după ce au avut de parcurs un drum lung, cu multe piedici și obstacole. Cei doi au intrat chiar de când a debutat emisiunea, de pe data de 4 septembrie 2022 și au ajuns până în finala „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, însă doar unul dintre ei a reușit să fie câștigător!

Câţi bani a câştigat Anisia Gafton de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Anisia Gafton a dovedit că e cea mai bună și că merită să fie ea cea care pleacă acasă cu trofeul și cu titlul de Regina Junglei. Condițiile extrem de grele și probele la care a fost supusă de-a lungul timpului au meritat, după tot efortul pe care l-a depus, Anisia a cules roadele muncii.

„Este unul dintre cele mai fericite momente din viața mea. Nu îmi vine să cred că sunt aici. Rux, mulțumesc din inimă! În momentele grele mă gândeam să nu o dezamăgesc. Nu îmi vine să cred că am câștigat!”, au fost cuvintele Anisiei, după ce a fost desemnat câștigătoarea emisiunii.

După aflarea marelui câștigător, fanii emisiunii și nu numai, sunt curioși să știe care e suma pe care a câștigat-o Anisia, pe parcursul celor 3 luni petrecute în Republica Dominicană. Ei bine, dacă facem un calcul simplu, Anisia a încasat săptămânal, 2.000 de euro pentru participarea în cadrul show-ului. O sumă „modestă”, însă, la final, Anisia a plecat acasă cu aproximativ 128.000 de euro, bani adunați pe parcursul întregii perioade petrecute în condițiile inumane la care au fost expuși toți concurenții.

Controverse cu privire la participarea Anisiei la “Sunt celebru, scoate-mă de aici”

În episodul difuzat joi, 20 octombrie, la Pro TV, în care Anisia s-a duelat cu Ruxi la una dintre probele pentru eliminare, Anisia a câștigat proba. Cu toate că, Ruxi era în avans față de Anisia, aceasta s-a oprit, pur și simplu, și a anunțat că se gândește să îi cedeze locul Anisiei. Pentru că, „ea merită și trebuie să câștige show-ul”, a justificat Ruxi.

Acum, în cadrul finalei, Anisia i-a mulțumit lui Ruxi pentru tot ce a făcut pentru ea. Nu știm dacă au fost făcute cărțile de la bun început de către staff-ul de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, cert este că Anisia a dovedit că își merită titlul de „Regina Junglei”.

Adauga un comentariu