Prima pagină » Cancan » Câți bani a luat Ștefania Stănilă, de la Pro TV, pentru cele 17 săptămâni la SURVIVOR All Stars

Câți bani a luat Ștefania Stănilă, de la Pro TV, pentru cele 17 săptămâni la SURVIVOR All Stars

10 mai 2024, 14:12,
BZI.ro, în Cancan

S-a aflat câți bani a luat Ștefania Stănilă, de la Pro TV, la SURVIVOR All Stars. Fosta gimnastă a reușit să reziste 17 săptămâni în cadrul celebrului show.

Această etapă a concursului Survivor All Stars 2024 a fost plină de emoții intense. Joi seară, pe 9 mai, Ștefania Stănilă, participantă constantă în competiția din Republica Dominicană încă de la prima ediție, a părăsit competiția.

Câți bani a luat Ștefania Stănilă, de la Pro TV

Ștefania a primit o a doua șansă de a rămâne în competiție, dar nu a reușit să o fructifice. După 17 săptămâni petrecute în Dominicană, a fost nevoită să părăsească show-ul difuzat de Pro TV. Ea a fost trimisă la duel împotriva lui TJ Miles, nominalizat de Andrei Ciobanu. Totuși, a avut parte de o surpriză uriașă: Zanni, abia ieșit din exil, a fost desemnat de colegi să lupte împotriva ei.

Ștefania Stănilă își încheie parcursul în Dominicană, la un pas de marele premiu.

Deși parcursul ei în competiție s-a încheiat, Ștefania Stănilă nu pleacă cu mâinile goale. Am aflat câți bani a încasat pentru cele 17 săptămâni petrecute în Republica Dominicană.

Conform informațiilor obținute, Ștefania a primit 3.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în concurs. Astfel, după 17 săptămâni, ea a acumulat un total de 51.000 de euro!

Ana Porgras a făcut, și ea, bani frumoși la Survivor

Fosta mare gimnastă a fost eliminată din emisiunea Survivor All Stars, de la Pro TV, în ediția difuzată joi, 2 mai. Vestea le-a fost dată concurenților de domnul Dan, care le-a explicat că, după o accidentare destul de gravă, aceasta are piciorul în ghips și nu se poate recupera în condițiile de concurs.

În actuala ediție, majoritatea „Faimoșilor” participanți la Survivor All Stars primesc de la Pro TV câte 3.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în concurs. Cum Ana Porgras a reușit să „supraviețuiască” timp de 16 săptămâni, ea urmează să încaseze un cec consistent, în valoare de 58.000 de euro.

Actuala concurentă a Survivor All Stars a făcut mulți ani gimnastică de performanță, însă a fost nevoită să se retrasgă în 2012, cu câteva luni înaintea Jocurilor Olimpice de la Londra. În ultimii ani ea a decis să se reprofileze, deschizând un salon de manichiură.

Ștefania Stănilă, de asemenea o gimnastă extrem de cunoscută, a fost și ea eliminată, din nefericire pentru fanii ei, din cadrul competiției și a reușit să obțină bani frumoși de la PRO TV, în urma participării la Survivor All Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *