Magazin

Cati bani au primit Maria Dragomiroiu si Silvia Launeanu sa-si vanda parul

Publicat: 08 nov. 2013
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cati bani au primit Maria Dragomiroiu si Silvia Launeanu sa-si vanda parul
1
Maria Dragomiroiu si Silvia Launeanu sunt vedetele cu cel mai frumos si mai lung par, de aproximativ un metru, din showbizul autohton. Ele sustin ca niciodata nu s-au indurat sa-si tunda mai mult decat varfurile, pentru regenerare, si cu atat mai putin au fost interesate sa-l vanda, desi o australianca a momit-o pe Silvia Launeanu cu o oferta de 15.000 de dolari.
Podoaba lor capilara le-ar rotunji fiecareia bugetul cu aproximativ 1.600 de lei, conform tarifelor practicate de unele firme care colecteaza par de dimensiuni apreciabile, insa Maria si Silvia nu s-ar tunde nici pentru zeci de mii de euro. Cele doua vedete ne-au povestit cum isi ingrijesc singure superba podoaba capilara. De pilda, Maria Dragomiroiu are acelasi ritual de ani buni. Se spala cu un sampon obisnuit, apoi aplica un balsam. Isi spala parul doar o data pe saptamana, in lighean, de cateva ori, apoi il clateste foarte bine. Niciodata nu foloseste dusul pentru a-si curata parul. Ocazional isi aplica o masca din galbenus si vitamina A uleioasa. 
„Nu il tin despletit decat pe scena, pentru a-l feri de impuritati si de frecare caci, parul se exfoliaza si se rupe sau se degradeaza. Ma tund singura, iar parul taiat il toc marunt cu foarfeca si il arunc in iarba, la mine in livada, sau intr-un parc. Niciodata parul meu nu ajunge la gunoi”, a spus cantareata de muzica populara. Cat o priveste pe Silvia, care a primit o oferta de 15.000 de dolari, ea isi usuca natural parul si nu foloseste foehnul. 
„Ma spal pe cap aproape zilnic, iar o data pe luna aplic o masca din miere de albine, ulei de ricin, vitamina E si ulei de masline. Mi s-a propus sa fac reclama la un sampon si la o vopsea de par, dar din diverse motive n-am batut palma”, a spus Silvia, potrivit libertatea.ro.
Adauga un comentariu