Cancan

Câți bani câștigă Oana Roman. „Niște mii de euro bune …”

Publicat: 26 oct. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Câți bani câștigă Oana Roman. Niște mii de euro bune 
Deși fanii acesteia încă se întreabă câți bani câștigă Oana Roman, vedeta nu a dezvăluit sursele reale ale acestor venituri

După toate aparițiile din mediul online, lumea a început să se întrebe câți bani câștigă Oana Roman lunar. Fiica lui Petre Roman se bucură de o situație financiară foarte bună și nu are nevoie de nimic. Oana Roman a dezvălui cât câștigă din mediul online, dar nu a menționat în mod explicit sursa veniturilor.

Oana Roman a admis că obține venituri considerabile din mediul online, dar nu a dezvăluită suma exactă și nici nu a oferit mai multe detalii despre modul în care a avut atât de mult succes pe plan financiar.

Oana Roman se dedică muncii în online

Oana mărturisește că nu reușește să strângă bani, deoarece plătește taxe și impozite, iar produsele și serviciile sunt foarte scumpe în ultima perioadă.

Vedeta a devenit cunoscută pe platformele de socializare, devenind o persoană influentă în online. Ea are o mulțime de fani care o urmăresc și cu care împărtășește aproape tot ce se întâmplă în viața ei. Oana Roman este printre cei care au renunțat la un loc de muncă tradițional, cu program full time și salariu stabil, pentru a se dedica mediului online, unde veniturile pot varia și volumul de muncă poate fi diferit.

Câți bani câștigă Oana Roman

Pe rețelele de socializare, Oana Roman a dezvălui cât câștigă din aceste activități, dar nu a specificat exact ce face pentru a obține veniturile. Fiica lui Petre Roman se ocupă de această activitate de cel puțin patru ani, așa cum a afirmat chiar și ea, iar acum începe să se vadă, deoarece conținutul ei de pe platformele de socializare este monetizat. Chiar dacă a avut succes în televiziune, prezentând la tv mai multe emisiuni, Oana a renunțat la această carieră în favoarea mediului online.

„De o lună am primit acceptul de la Meta să monitorizez reel-urile. Am 307 dolari până acum. Mai mult nu știu, dar este un început. Postez de patru ani și abia acum am îndeplinit condițiile pentru monetizare”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Conform declarației sale făcute, pe aceeași platformă de socializare, Oana Roman ar câștiga lunar „o sumă considerabilă”, din care plătește taxe și impozite în valoare de „mai mult de 1.000 de euro”, fără a include alte costuri de trai necesare pentru orice persoană.

„Eu câștig bine. Niște mii de euro bune pe lună, în condițiile în care plătesc doar taxe și impozite peste 1.000 de euro pe lună, plus toate celelalte cheltuieli, pentru că-mi cresc singură copilul, întrețin singură o casă și așa mai departe, eu nu prea reușesc să pun bani deoparte. Pentru că totul este foarte scump. Da, trăiesc la un anumit nivel, dar nu fac fițe și figuri. Adică nu stau numai la restaurante, nu cumpăr nu știu ce genți și ce haine scumpe și nici nu merg în vacanță în fiecare lună. Cu toate astea, mă ajung cu banii, dar nu pot să zic că pun deoparte sau că mă lăfăi”, a spus Oana Roman, prin intermediul unei postări pe Instagram.

Deși fanii acesteia încă se întreabă câți bani câștigă Oana Roman, vedeta nu a dezvăluit sursele reale ale acestor venituri. Cu toate acestea în mediul online se poate observa faptul că aceasta colaborează cu diferite firme.

Comentarii
  • Taica-su impreuna cu iliescu ar trebui executati public pt crimele asupra tarii.
    Iar fiica nici decum nu ar trebui acceptata in functie importanta

Adauga un comentariu