Cancan

Câți bani încasează Narcisa Birjaru, câstigătoarea Chefi la Cuțite 2021, la hotelul lui Cristi Borcea

Publicat: 17 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Câți bani încasează Narcisa Birjaru câstigătoarea Chefi la Cuțite 2021 la hotelul lui Cristi Borcea
Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite din ultimul sezon, și-a găsit un job extrem de avantajos

 

S-a aflat cati bani incaseaza acum castigatoarea ultimului sezon Chefi la Cutite de la Antena 1. Multi au ramas masca atunci cand au vazut ce salariu a ajuns sa castige Narcisa Birjaru, in hotelul lui Cristi Borcea.

Din pacate pentru ea, bucuria castigatoarei Chefi la Cutite 2021 s-a cam stins usor-usor dupa ce s-a terminat finala. Fostii concurenti au criticat-o dur, iar Chef Catalin Scarlatescu pare ca a uitat de promisiunea facuta de a o angaja in restaurantul lui. Bucatareasa s-a angajat pana la urma, pe litoral, la “impinge tava”.

Ce salariu a ajuns sa castige Narcisa Birjaru, dupa ce s-a angajat la hotelul lui Cristi Borcea

Concurenta lui Catalin Scarlatescu a acceptat acest job sezonier pe litoral dupa ce si-a impus conditiile dorite. In acte este incadrat pe postul de ajutor de bucatar, din cauza ca nu are studiile necesare pentru cel de bucatar. Insa, in realitate, Narcisa Birjaru coordoneaza tot ce tine de bucataria hotelului lui Borcea.

Se pare ca vedeta Antena 1 are un venit lunar care depaseste 1.500 de euro. De asemenea, a cerut si alte beneficii. A vrut ca jobul ei sa fie sezonier pentru ca spera sa primeasca niste oferte de la restaurantele de lux, incepand din toamna.

De asemenea, ea mai primeste si cazare si mancare din partea casei, atat pentru ea, cat si pentru sotul ei, Alex. Insa, chiar daca multa lume a pus-o la zid fiindca s-a angajat la “impinge tava”, se pare ca Narcisa este foarte muncitoare si implicata la locul de munca. Ea isi doreste ca toata mancarea facuta pe tura ei sa fie cat se poate de gustoasa.

Adauga un comentariu