Cancan

Câți copii are Cristi Borcea? Se fac tot felul de glume pe seama afaceristului, însă nu mulți știu câți moștenitori are de fapt

Publicat: 19 ian. 2021
Cristi Borcea in timpul unui interviu la el acasa
Cati copii are cu adevarat Cristi Borcea, fostul actionar de la Dinamo

Câți copii are în realitate Cristi Borcea, fostul acționar și președinte executiv al clubului Dinamo București.

Se fac tot felul de glume pe seama afaceristului, însă nu mulți știu câți copii are de fapt.
Fostul acționar de la Dinamo a ajuns la vârsta de 51 de ani, dar se poate lăuda cu mulți moștenitori.

Cristi Borcea copii cu prima soție

Cristi Borcea are doi băieți și o fetiță cu prima soție, Mihaela . Copiii fostului acționar al al clubului Dinamo București, au crescut mari, Patrick are 22 de ani, iar Melissa și Angelo sunt niște adolescenți de 17 ani.

Cu a doua soție, Alina Vidican, Cristi Borcea a făcut un băiețel și o fetiță. George Alexandru are acum 8 ani, iar Gloria are 5 ani.

„Am 9. Și am reușit să-mi adun toți copiii anul trecut, în vară. Eu eram în detenție și-am avut permisie să ies 5 zile din penitenciar. Atunci i-am văzut pe toți. Cu copiii din America, cu Alex și Gloria, e mai greu.

Coco, băiatul meu, e tot dinamovist. Are 17 ani. Bine, toți sunt dinamoviști. Sângele apă nu se face”, a dezvăluit Cristi Borcea.

Cristi Borcea copii cu amanta

În timp ce era căsătorit cu Alina Vidican, Cristi Borcea avea o relație cu avocata Simona Dana Voiculescu din care a rezultat o fetiță Andreina Carolyn Christine, care acum are 12 ani.

Cristi Borcea este căsătorit în prezent cu Valentina Pelinel. Frumoasa soție i-a dăruit acestuia un băiețel și două fetițe gemene. Milan are 4 ani, iar gemenele Indira Maria și Rania Maria au aproape 2 ani.

„Am patru copii concepuți în detenție. Cei trei cu Valentina și Gloria, din cea de-a doua căsătorie. Nu am fost niciodată la camera nupțială. Toți sunt făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor. Am avut adrenalină, stimulent”, a spus Borcea la GSP.ro.

Cum făcea Cristi Borcea bani la 15 ani

Cristi Borcea a ştiut să facă bani de mic. Când avea 15 ani, el câştiga între 700 şi 1000 de lei pe seară, difuzând filme prin blocuri, cu video şi televizor color. Dezvăluirea despre ce făcea milionarul în 1984 a fost făcută de bunul său prieten, Emil Ursu, antrenorul de la Dinamo 2.

„Pe Cristi l-am cunoscut în 1984. El avea 14 ani, eu aveam 20. Clubul mi-a dat o garsonieră. Cristi locuia vizavi, la etajul 3. A venit, mi-a zis că e dinamovist, iar mie mi-a plăcut de el, era foarte spontan. L-a dus mintea să facă bani diabolic de la vârsta aia. Eu am primit apartament în Tei, s-a mutat apoi și fratele meu la București și l-am luat la mine. Aveam video, televizor color, care pe vremea aia nu prea existau.

Cristi venea nonstop la mine. La 15 ani lua videoul și televizorul color și difuză filme prin blocuri. Câștiga între 700 și 1000 de lei pe seară. Pleca cu ele sau îi chema pe alţii la noi, se descurca. În fiecare seară când eram liber, dacă ieșeam la restaurant eram împreună. Am rămas prieteni, suntem și rude, el cu Mihaela (n.red. – prima soție a lui Cristi Borcea) mi-au botezat fata. În 1988, Cristi a fost cavaler de onoare la nunta mea”, a spus Ursu, citat de gsp.ro.

Cristi Borcea a ajuns un om de afaceri de succes și în prezent, averea să este estimată la zeci de milioane de euro.

Adauga un comentariu