Mozaic muzical

Câți lei a costat mormântul lui Petrică Mâțu Stoian. În locul cui a fost înmormântat cântărețul

Publicat: 23 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Câți lei a costat mormântul lui Petrică Mâțu Stoian. În locul cui a fost înmormântat cântărețul
Petrica Matu Stoian a cheltuit o avere pe mormantul unde isi duce somnul de veci

Petrică Mâțu Stoian nu a ținut cont de câți lei a costat mormântul lui atunci când a fost nevoie să achiziționeze locul unde își duce somnul de veci. Suma pe care acesta a cheltuit-o nu a fost deloc una mică fiind cosinderată de mulți o avere, iar cel de la care a cumpărat mormântul a fost chiar impresarul lui Doru Gușman.

Cei doi au avut o relație extrem de apropiată, interpretul de muzică populară fiind foarte apropiat și de familia acestuia. Ca o dovadă a acestuia fapt, majoritatea bunurilor care i-au aparținut interpretului de muzică populară s-ar afla pe numele firmei rudelor agentului.

Mormântul lui Petrică Mâțu Stoian a fost a lui Doru Gușman

Petrică Mâțu Stoian era mai legat sufletește de familia impresarului său, nu de a lui. Sfătuite de Niculina Stoican, surorile artistului iau în calcul să revendice jumătate din bunurile fratelui lor.

Pentru achiziţionarea locului de veci placat cu marmură, cântărețul ar fi plătit nu mai puțin de 20.000 de euro.

Pe firma lui Doru Guşman au fost trecute două mașini care i-au aparţinut lui Petrică Mâțu Stoian, lucru confirmat chiar de către impresar. Pe lângă autoturime, interpretul de muzică populară adunase din reprezentații alte zeci de mii de euro, trecuţi tot pe numele firmei lui Doru Guşman. La fel ca locuința pe care o deţinea la mare.

De asemenea, s-a vehiculat faptul că și apartamentul din cartierul Primăverii ar fi trecut pe numele lui Doru Gușman.

Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață în sâmbătă seară, la vârsta de 61 de ani. Bărbatul era internat pe secția ATI a Spitalului de Urgență Reșița. Artistul a suferit un șoc septic.

Carmen Obârşanu vrea să se facă lumină în cazul morții lui Petrică Mâțu Stoian

Avocata Carmen Obârşanu își dorește să facă lumină în cazul morții lui Petrică Mâțu Stoian. Aceasta este convinsă de faptul că au fost șterse probe vitale care ar putea să incrimineze vinovatul în cazul morții regretatului interpret de muzică populară.

Carmen Obârşanu este convinsă de faptul că starea de sănătate a cântărețului de muzică populară a fost agravată din cauza terapiei efectuate la clinica privată.

„O să cer reaudierea. Când a fost audiat medicul, ca şi ceilalţi medici, toţi au vorbit la modul general. Ce trebuia să se facă. Pe mine mă interesează să spună martorul ce a făcut anume, dar în toate declaraţiile lor se precizează ce trebuia să se facă.

Dumnevoastră credeţi că e normal să vină cineva dintr-o potenţială traumă, din camera hiperbară şi să nu i se pună un stetoscop şi să nu-i asculte plămânul?

Niciunul dintre medici până la spitalul din Reşiţa nu s-a uitat la plămân şi la analize. Măcar unul dintre medicii audiaţi a spus că nici nu i-a văzut dosarul!

Cum nu i-aţi văzut dosarul medical care era în braţele pacientului? Cum e posibil?”, a mai explicat avocata.

Adauga un comentariu