Cancan ultimă oră

Catinca Roman, dezvăluiri despre mama sa Mioara: „A avut un tratament greșit care i-a agravat starea”

Publicat: 26 nov. 2021
mioara roman alaturi de fiicele sale
Oana, Mioara și Catinca Roman

Problemele de sănătate cu care Mioara Roman se confruntă şi-au spus cuvântul. De câteva luni este internată într-un centru acolo unde primeşte toate îngrijirile necesare. Recent, în cadrul unui interviu, Catinca Roman a dat detalii despre cum se simte în prezent mama sa.

În ultimii ani, Mioara Roman a trecut prin mai multe intervenții chirurgicale. Vârsta înaintată, dar și alte probleme de sănătate au adus-o pe mâinile medicilor. Cele două fiice ale sale au fost în toată această perioadă alături de ea şi i-au oferit tot sprijinul de care a avut nevoie.

În cadrul unui interviu, Catinca Roman a oferit noi detalii despre mama sa. Creatoarea de modă a explicat că este mulțumită de evoluția stării acesteia și de felul în care este îngrijită la centrul unde se află de câteva luni. În acelaşi timp, Catinca a povestit faptul că problemele de sănătate au fost cauzate de un tratament greşit care i-a fost administrat de medici. Din fericire, situaţia a fost redresată la timp, iar Mioara Roman este în prezent mult mai bine.

„Mama mea este bine acum. A avut un tratament greșit care i-a agravat starea. Am găsit o psihiatră mai bună”, a declarat Catinca, pentru fanatik.ro

Întrebată dacă sunt permise vizitele la centrul unde este internată Mioara, Catinca a explicat:

„Se poate merge, plus că și eu și mama suntem vaccinate. Totuși, suntem testați la intrare ca o măsură de precauție”, a completat Catinca.

Mioara Roman a trecut prin mai multe intervenții

După mai multe spitale și azile în care a dus-o pe mama ei, se pare că Oana a găsit locul perfect în care specialiștii să se ocupe corespunzător de aceasta. În urmă cu câteva zile, influencerița le-a povestit prietenilor pe Instagram despre hotelul de lux în care a decis s-o ducă pe mama ei, iar de curând, aceasta le-a updatat informațiile internauților cu noi detalii despre starea mamei ei în noul loc.

”Am fost astăzi la mama. Mama este foarte, foarte ok. Este mult mai bine, este îngrijită impecabil și sunt foarte fericită că ea este acolo, deocamdată. Are un tonus foarte bun pentru că mediul în care se află este foarte bun, cu îngrijiri impecabile și parcă înflorește pe zi ce trece. Mulțumesc tuturor pentru treaba bună pe care o fac”, a spus Oana Roman pe pagina personală de Instagram, mândră de puterea de care dă dovada cea care a adus-o pe lume.

Adauga un comentariu