Cancan

Catrinel Menghia are o carieră impresionantă în lumea modei. Cum a ajuns „regina frumuseții” o femeie de succes 

Publicat: 28 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Catrinel Menghia are o carieră impresionantă în lumea modei. Cum a ajuns regina frumuseții o femeie de succes 
Catrinel Menghia are o carieră de succes în lumea modei și deține mai multe afaceri de profil.

Frumoasa Catrinel Menghia are o carieră impresionantă în lumea modei și o biografie demnă de ecranizare. Fotomodelul este extrem de apreciat, fiind un etalon al eleganței pe marile scene ale lumii. 

Celebra vedetă s-a născut în Iași, însă profesia avea să o ducă în cele mai neașteptate locuri. Catrinel Menghia se bucură de celebritate, iar aparițiile de pe paginile revistelor din întreaga lume au propulsat-o în atenția publicului. Aceasta este cunoscută la nivel internațional, fiind una dintre cele mai apreciate modele din industria fashion. Iată cum a ajuns „regina frumuseții” o femeie de succes.

Catrinel Menghia, succes răsunător în lumea modei

Catrinel Menghia se află în topul celor mai frumoase modele de talie internațională. Vedeta s-a remarcat pe marile scene din țară și a făcut furori de la primele apariții. Aceasta a fost atrasă mereu de domeniul artistic, însă la o vârstă fragedă avea o cu totul altă pasiune.

Puțini sunt cei care știu că fotomodelul provine dintr-o familie de sportivi și a practicat atletism de performanță până la vârsta de 16 ani. Extrem de ambițioasă, Catrinel Menghia a obținut mai multe premii și medalii importante.

Cu toate acestea, tânăra a fost remarcată la scurt timp, primind o ofertă neașteptată, care avea să îi schimbe viața.

„M-a oprit cineva pe stradă și m-a invitat să prezint la festivalul de modă din Iași, după care am mers la București și am primit un contract cu o agenție de modeling. Era o lume nouă și fascinantă. 

Cred că m-a atras și faptul că-mi puteam păstra independența și libertatea pe care le aveam în lumea sportului: călătoream adesea și cunoșteam permanent oameni noi de la care aveam ce învăța și care mă inspirau să evoluez.” a declarat fotomodelul de succes.

Catrinel Menghia a avut de-a lungul timpului nenumărate proiecte cu case de modă celebre, iar după câțiva ani a decis să se mute în Italia, unde locuiește și acum.

Aceasta se menține în formă și arată spectaculos, trecând prin mai multe transformări fizice.

În prezent, vedeta se bucură de celebritate alături de soțul ei, Massimiliano Di Lodovico. Cei doi au o fetiță superbă de care sunt tare mândri. Se pare că frumoasa Catrinel Menghia a descoperit cheia succesului și îmbină perfect planul profesional cu cel personal.

Cum a ajuns „regina frumuseții” o femeie de succes

Puțini sunt cei care știu că celebra Catrinel Menghia a avut parte de multe provocări până să ajungă la succes. Fotomodelul a trecut prin evenimente nefericite pe plan personal, dar a reușit să meargă mai departe. 

După ce a fost remarcată de marii creatori de modă, vedeta a colaborat cu faimoase companii din industria modei. Mai mult, aceasta a câștigat sume impresionante din propria imagine și din promovarea unor produse sau branduri.

În cadrul unui interviu, Catrinel Menghia a povestit amuzată cum a fost debutul ei în modelling.

„Primul casting pentru o prezentare de modă a fost pentru Armani. Ţin minte că m-am dus la agenţie şi mi-au spus: „Uite, ai fost confirmată pentru Armani. Eşti bucuroasă?“. Făcusem mai multe castinguri în ziua aceea, nu ştiam cine, ce şi cum. Am zis: Da, e OK. Iar ei au răspuns: da, dar e Armani. Nu ştiam cine e Armani.”, a mărturisit cu sinceritate fotomodelul.

Drumul spre succes a fost plin de provocări, însă Catrinel Menghia a reușit să își construiască un nume în lumea modei, dar și în televiziune. Aceasta s-a remarcat, de asemenea, și în cinematografie, interpretând roluri care i-au adus aprecierea publicului.

Tot în lumea filmului l-a cunoscut și pe actualul soț, Massimiliano Di Lodovico, care s-a îndrăgostit imediat de frumoasa româncă. Catrinel Menghia a dezvăluit cum a cucerit-o partenerul ei de viață.

„Lucram la filmul cu care am fost la Veneţia, „La città ideale“, cu Luigi Lo Cascio. A venit la filmări, cu un pretext, prin intermediul agentei mele. Era curios să mă cunoască, auzise de o actriţă din România. S-a prezentat, după care a fost puţin „stalker-ul“ (n.r. – urmăritorul) meu pentru şase-şapte luni. Tot primeam flori peste tot pe unde mergeam şi nu ştiam că el era în spatele a tot ce se întâmpla. După aceea am aflat şi cam asta e povestea.”, a mărturisit aceasta.

O altă vedetă care s-a remarcat în lumea modei, fiind un fotomodel de succes este Tania Budi. Aceasta este una dintre cele mai curtate femei din showbiz-ul autohton și atrage privirile tuturor la evenimentele mondene.

În prezent, Catrinel Menghia se bucură de viața de lux și de celebritate alături de soțul ei faimos. Vedeta are o carieră de succes în lumea modei și deține mai multe afaceri de profil. Fotomodelul câștigă sume impresionante din proiectele de publicitate. Aceasta este activă și pe rețelele de socializare, iar fotografiile sale sunt extrem de apreciate.

Adauga un comentariu