Scena artistica din Romania

Caz de coronavirus la Teatrul Naţional ”Oleg Danovski”. Ce spune conducerea

Publicat: 16 aug. 2020
Caz de coronavirus la Teatrul Naţional de Operă şi Balet ”Oleg Danovski”
Caz de coronavirus la Teatrul Naţional de Operă şi Balet ”Oleg Danovski”

O persoană a fost confirmată cu coronavirus la Teatrul Naţional de Operă şi Balet ”Oleg Danovski”. Conducerea instituţiei este în alertă maximă, iar spectacolele programate sâmbătă şi duminică au fost anulate.

Cristina Schipor, directorul Direcţiei de Sănătate Publică a Judeţului Constanţa, a precizat duminică, faptul că pe data de 15 august a fost anunţată în legătură cu existenţa acestui caz.

“Am fost anunţaţi de conducerea teatrului că există o persoană confrmată. Le-am transmis recomandările, ei au făcut dezinfecţia şi urmează să realizăm ancheta epidemiologică. Persoana confirmată este internată în spital”, a afirmat Cristina Schipor.

Caz de coronavirus la Teatrul Naţional de Operă şi Balet ”Oleg Danovski”

Directorul DSP Constanta a mai adăugat ca toţi cei care au fost în contact direct cu cazul confirmat cu Covid-19 trebuie să intre în carantină la domiliciu.

Unele surse susţin că persoana confirmată cu noul coronavirus este un bărbat din orchestră teatrului. Din această cauză spectacolul programat pe data de 15 august, “Marea şi Muzica” a fost anulat. Nici spectacolul de duminică, 16 august, nu va avea loc.

“Din motive obiective şi de precauţie spectacolele ”Marea şi Muzica” din data de 15.08.2020 şi ”Musica sempre liberă” din data de 16.08.2020 au fost anulate. Vă mulţumim pentru înţelegere”, a transmis conducerea teatrului pe pagina sa de internet.

Nici artiştii străini nu au scăpat de coronavirus

La fel ca şi în cazul de coronavirus de la Teatrul Naţional de Operă şi Balet ”Oleg Danovski”, mai multe vedete internaţionale, printre care şi J Balvin, s-au infectat cu noul virus.

Celebrul artist columbian J Balvin a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Artistul a făcut anunţul în cursul zilei de joi. Într-un mesaj video acesta a spus că se recuperează după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. Cântăreţul a spus că nu este o glumă şi că a trecut prin zile extrem de grele.

Artistul a făcut totul public printr-un mesaj video transmis din vila sa din oraşul columbian Medellín, postat pentru a mulţumi pentru primirea unui premiu în cadrul Galei Juventud. J Balvin a recunoscut că a trecut “prin zile grele” şi “foarte complicate”.

Mai mult, cântăreţul a lansat un apel prin care i-a îndemnat pe tineri să se ferească pe cât pot de noul coronavirus şi că totul “nu este o glumă şi nici o poveste mediatică”,

Un alt nume celebru, pe lângă J Balvin, este infectat cu noul coronavirus. Antonio Banderas, infectat cu noul coronavirus. Antonio Banderas a dat rezultate pozitive pentru coronavirus la Malaga, chiar de ziua de naştere, la 60 de ani de naștere.

Antonio Banderas, infectat cu noul coronavirus

Banderas, cunoscut pentru rolurile sale din Desperado și The Mask of Zorro, și-a anunțat diagnosticul pe social media și a dezvăluit că se confruntă cu simptome de oboseală.

Actorul a sărbătorit alături de iubita să Nicole Kimpel și a împărtășit fotografii, inclusiv un tort mare pe pagina sa de Instagram.

Banderas i-a asigurat pe fani că se așteaptă să se recupereze integral în scurt timp. Actorul originar din Madrid a postat online: „Mă simt relativ bine, doar un pic mai obosit decât de obicei”.

Banderas a spus că este „încrezător că mă voi recupera cât mai curând” din „procesul infecțios pe care îl sufer și care afectează atât de mulți oameni de pe planetă”. Actorul a adăugat că își va petrece timpul în mod izolat, concentrându-se pe citit, scris și odihnit.

Adauga un comentariu