National

Caz incredibil în Huși. Un pensionar s-a trezit fară pantofi la externarea din spital. Ce s-a descoperit pe camerele de supraveghere

Publicat: 29 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Caz incredibil în Huși. Un pensionar s-a trezit fară pantofi la externarea din spital. Ce s-a descoperit pe camerele de supraveghere
Un pensionar s-a trezit fară pantofi la externarea din spital

Caz incredibil  în municipiul Huși din județul Vaslui. Un pensionar de 70 de ani care a fost nevoit să se interneze în spital din cauza unor probleme de sănătate a constatat cu stupoare că la externarea din unitatea medicală a rămas fară pantofi.

Potrivit informațiilor oferite de presa locală, personalul medical i-a spus bărbatului că a venit în spital desculț și nu există nicio pereche de pantofi pe care să-i înapoieze. Chiar dacă nepotul pensionarului a verificat camerele de supraveghere și a constatat că acesta venise încălțat în spital, nu a depus plângere la Politie.

Un pensionar s-a trezit fară pantofi la externarea din spital

O situație de-a râsul-plânsul s-a petrecut în Huși, atunci când un pensionar de 70 de ani s-a externat din spital. Bătrânul a constatat cu mare șoc faptul că nimeni din personalul spitalului nu i-a mai înapoiat pantofii pe care îi avea la internare și, mai mult de atât, toți au încercat să-l mintă în față.

Mircea Chirilă are 70 de ani și este din Huși. Din cauza unor probleme de sănătate, pensionarul a fost nevoit să se interneze în spital, însă la externare și-a dat seama că a rămas fără pantofi.

Potrivit informațiilor oferite de vremeanoua.ro, personalul medical a început să-i spună bărbatului că a venit, de fapt, desculț și că nu există nicio pereche de pantofi pe care să trebuiască să-i înapoieze.

„L-am luat acasă în șlapi. Cum era să-l iau?! Ne-au dat număr de înregistrare la plângerea adresată conducerii și au spus că se va face o anchetă. Papucii nu știu dacă-i mai vedem vreodată, dar măcar pe viitor să nu se mai întâmple și la alți pacienți așa ceva” a spus nepotul pensionarului.

Camerele de supraveghere au scos la iveală misterul dispariției

Pe data de 21 aprilie, nepotul pensionarului a fost chemat să-l ia acasă pe unchiul său. Personalul medical i-au adus bunurile din magazie, s-a îmbrăcat, tot, dar când să se încalțe, ia papucii de unde nu-s. Atât Mircea Chirilă, cât și nepotul său au decis să verifice camerele de supraveghere. În urma imaginilor vizionate, cei doi au constatat că pensionarul a intrat încălțat în spital. De asemenea, Ștefan Popa, nepotul bătrânului care a rămas desculț, a făcut o plângere, fiind demarată o anchetă în acest caz.

„Am semnalat imediat situația și am cerut papucii. Ce ni s-a părut ciudat este că, brusc, toată lumea de acolo a sărit cu gura pe noi. Niște doamne asistente, infirmiere sau ce erau, spuneau că nu e adevărat că bătrânul a venit încălțat. Zic, doamnelor, cu să nu vină încălțat la Spital? Că Ambulanța l-a luat din centrul satului, iar până acolo el s-a dus pe jos. E o râpă, e noroi, cum să fi mers în șosete de acasă până la Ambulanță și apoi să fi venit așa la Spital? A avut pantofi. Unchiul meu spunea și el că a venit cu pantofi, erau negri, noi, dăduse 240 de lei pe ei.

Unde sunt? tot întrebam noi. Personalul spunea că, nu, moșul a venit fără papuci. Noi am insistat. M-au dus în magazie, chipurile, să văd cu ochii mei că nu sunt, m-au purtat pe colo, pe colo. La un moment dat, una dintre doamnele asistente sau ce funcție are, ne-a arătat o hârtie pe care erau trecute bunurile unchiului meu, dar papucii, într-adevăr, nu erau menționați. Și ele spuneau că asta e dovada că el nu a avut papuci la internare. Zic, măi oameni buni, omul acesta nu a plecat la Spital în șosete. Ele însă o țineau pe-a lor”, spune Ștefan Popa, nepotul bătrânului.

Adauga un comentariu