Titlurile zilei

Caz rar de sclavie sexuală la Iași! La 6 ani a fost pentru prima dată violată de tată, iar ani întregi coșmarul a continuat! Totul s-a întâmplat sub ochii mamei!

Publicat: 21 ian. 2020

Destin dramatic pentru o copilă de 12 ani. Încă de la vârsta de 6 ani, copila a fost abuzată sexual de tatăl ei. De aproape doi ani a fost luată din familie și a ajuns în grija unui asistent maternal. Tatăl ei a fost recent trimis în judecată. Patru ani a fost micuța terorizată de cel care i-a dat viață. Mai grav este însă că toate atrocitățile s-au petrecut de față cu mama fetei.

Iadul este pe pământ, iar demonii sunt părinții. Asta ar putea spune o fetiță din Iași și nimeni nu i-ar putea reproșa nimic. Pentru ca identitatea copilei să fie protejată, o vom numi Ema. Ea are acum 12 ani și se află în grija unei familii. Copila, de loc din comuna ieșană Răducăneni, poate spune că a văzut tot ce se putea mai rău pe lume. De la vârsta de 6 ani a fost jucăria sexuală a tătălui ei. Pe cât este totul de grotesc, pe atât este de adevărat. T. C. este tatăl micuței Ema. Zilele trecute a fost trimis în judecată pentru viol în formă continuată. El este acuzat că timp de patru ani și-a abuzat sexual singurul său copil. Ceea ce s-a întâmplat la Răducăneni este greu de descris în cuvinte. Alcoolul, lipsa educației și pornirile animalice ale unui individ ce este din greșeală tată au distrus poate cei mai frumoși ani din copilăria micuței.

Patru ani de calvar

Reporterii BZI au aflat ce s-a petrecut în casa groazei. T. C. din satul Isaiia locuia sub același acoperiș cu fiica, soția și câteva rude. Toți trăiau, se pare, la limita existenței. Pentru Ema, calvarul a început de la vârsta de 6 ani. Din anul 2013 și până în anul 2017, fetița a fost în nenumărate rânduri abuzată.

„Profitând de imposibilitatea minorei de a-și exprima voința și de a se apăra, bărbatul a molestat-o sexual și ar fi pus-o de mai multe ori să-i facă sex oral”, a precizat o sursă din cadrul anchetei.

De fiecare dată când T.C. a batjocorit-o pe fiica sa, totul s-a întâmplat în locuință. Grav este însă faptul că mama fetei era în majoritatea cazurilor de față. Nu se știe exact dacă scenele sexuale se petreceau de față cu femeia, însă este clar faptul că aceasta știa tot ce se întâmplă.

Obligată să facă sex oral cu mama de față?

Detaliile din anchetă sunt de-a dreptul incredibile. Există posibilitatea ca mama Emei să fi fost de față când individul profita de micuță.

„Minora ar fi precizat într-o discuție puratată cu un psiholog că tatăl ei o lua într-o altă cameră și profita de ea, chiar dacă mama fetei era în casă. Nu se știe dacă aceasta a văzut scenele dintre tată și fiică”, a mai precizat aceeași sursă. Anchetatorilor le-a fost destul de greu să discute cu mama fetei. „Femeia are probleme medicale și nu s-a putut lua în considerare tot ce a declarat. Din câte se pare, aceasta a avut mai multe internări la o unitate medicală care se ocupă de tratarea bolilor psihice”, a precizat sursa mai sus citată.

Mama fetei a fost de mai multe ori la Spitalul de Psihiatrie „Socola” unde a fost internată. Poate că din cauza problemelor sale de sănătate s-a ajuns aici. Dacă ar fi fost o mamă în deplinătatea facultăților mintale, probabil că ar fi anunțat autoritățile când a văzut ce s-a întâmplat cu fiica ei.

Salvată într-un final

Calvarul fetei s-a terminat după ce un vecin a cerut ajutorul autorităților. În 2018, copila a fost luată din familie. Specialiștii din cadrul DGASPC au consiliat-o, iar mai apoi au plasat-o în grija unui asistent maternal. Este greu de crezut că Ema se va mai întoarce vreodată acasă la Răducăneni. Mama ei nu este în stare să o îngrijească, iar tatăl, cel mai probabil, va petrece ani grei în spatele gratiilor.

„Fetița se află în grija unui asistent maternal. Ea a fost consiliată de specialiștii DGASPC, iar evoluția sa este bună”, a precizat Tiberiu Bantaș, purtătorul de cuvânt al DGASPC Iași.

De precizat este faptul că în momentul în care a fost preluată de angajații DGASPC, copila avea mari dificultăți legate de situația școlară. Acum se pare că a evoluat și se descurcă bine. Chiar dacă lucrurile merg acum într-o direcție bună pentru copilă, asta nu înseamnă că a uitat prin ce a trecut. Specialiștii spun că un minor abuzat poate trăi toată viața cu această povară pe umeri. Totuși, toți cei care s-au implicat speră ca micuța Ema să aibă măcar de acum în colo o viață liniștită.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu