National

Caz şocant în lumea circului. O acrobată căzută de la patru metri în timpul unei demonstraţii

Publicat: 17 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Caz şocant în lumea circului. O acrobată căzută de la patru metri în timpul unei demonstraţii

Scene şocante în timpul unei demonstraţii. La un circ din Hunedoara a avut loc un caz de-a dreptul înfiorător. În timpul spectacolului, o tânără acrobată în vârstă de 19 ani executa o demonstraţie de acrobaţie în faţa a sute de spectatori. Aceasta a fost rănită grav după ce coarda de susţinere s-a rupt. Aceasta a căzut de la o înălţime de patru metri, chiar în timpul acrobației.

Acrobata s-a prăbușit de la patru metri înălțime, după ce coarda de susţinere a cedat. Tânăra a fost transportată de urgență la un spital din apropiere.

Impactul a fost extrem de puternic, iar femeia a fost dusă de urgență la spital. Medicii au efectuat o intervenţie chirurgicală imediat ce a ajuns pe masa de operaţie. Tânăra prezenta mai multe fracturi și va rămâne internată. Scenele s-au întâmplat chiar la începutul spectacolului, iar mai mulți adulți și copii înregistrau video momentul. Aceştia au avut parte de o sperietură puternică.

„În acest moment colegii mei efectuează cercetări. Coarda s-a rupt chiar la începutul reprezentației. Ancheta continuă pentru a vedea ce s-a petrecut cu exactitate. Vedem cine se va face vinovat de acest lucru”, a declarat Bogdan Nițu, purtătăr de cuvânt IPJ Hunedoara.

Adauga un comentariu