Prima pagină » Cancan » Ce a apărut pe contul fostei soții a lui Răzvan Simion, înainte ca prezentatorul să se căsătorească cu Daliana Răducan

Ce a apărut pe contul fostei soții a lui Răzvan Simion, înainte ca prezentatorul să se căsătorească cu Daliana Răducan

09 iun. 2024, 15:10,
BZI.ro, în Cancan

Postarea făcută de fosta soție a lui Răzvan Simion, cu doar câteva zile înainte de nunta prezentatorului TV cu Daliana Răducan.

În urmă cu o zi, Răzvan Simion și Daliana Răducan și-au unit destinele. Cei doi anunțaseră că se vor căsători în această vară, însă fără a menționa și data. Prezentatorul TV și soția lui au luat pe toți prin surprindere, după ce au publicat fotografii din ziua cea mare. Cei doi au arătat spectaculos și s-au completat perfect.

Cu doar câteva zile înainte, fosta soție a lui Răzvan Simion a făcut o postare neașteptată pe rețelele sale de socializare.

Fosta soție a lui Răzvan Simion, mesaj neașteptat în mediul online

Diana și Răzvan Simion au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 15 ani, având împreună doi copii, Tudor și Ianca. Cu toate acestea, se pare că mariajul lor nu a avut un final fericit, iar în anul 2015 au decis să meargă pe drumuri separate. Din acel moment, fosta soție a prezentatorului TV nu a mai avut apariții în luminile reflectoarelor.

A început un nou capitol, la fel cum de altfel a făcut și Răzvan Simion. Mai mult decât atât, și-a refăcut viața și a avut o mulțime de reușite și pe plan profesional, după ce a absolvit Facultatea de Psihologie.

Pe 1 iunie, cu puțin timp înainte de nunta fostului său partener de viață și a Dalianei Răducan, Diana a făcut o postare neașteptată pe contul său de Facebook.

Se pare că nostalgia și-a spus cuvântul, după ce a publicat câteva fotografii din copilăria sa, alături de un mesaj emoționant.

„Sa fim copii

Pentru înc-o zi…”, a scris fosta soție a lui Răzvan Simion pe contul său de Facebook.

Diana locuiește în Timișoara, alături de noul său partener de viață

Se pare că traversează una dintre cele mai frumoase etape din viața sa. Și-a deschis și propriul ei cabinet, după ce a absolvit Facultatea de Psihologie cu media 9,90.

Ba mai mult decât atât, ea și Răzvan Simion au păstrat o relație extrem de civilizată și normală, la fel cum a fost, de altfel, divorțul lor.

Țin legătura și sunt întotdeauna alături de copiii lor, cărora vor să le fie un adevărat sprijin. Chiar dacă lucrurile între ei nu au mai funcționat, aceștia nu au vrut ca Tudor și Ianca să aibă de suferit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *