Cancan

Ce a declarat Marina Almășan despre actualul său iubit. Vedeta a fost amenințată din cauza cărții sale

Publicat: 13 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce a declarat Marina Almășan despre actualul său iubit. Vedeta a fost amenințată din cauza cărții sale
Chiar dacă Marina Almășan are un iubit ce o susține și o apreciază, aceasta nu va uita niciodată mariajul pe care l-a avut timp de 16 ani alături de fostul soț

Marina Almășan, la îndrumarea iubitului său, a decis să scrie o carte despre fostul soț ce a decedat. Aceasta a precizat că știa că Victor Socaciu nu va mai trăi o dragoste la fel ca a lor. Totodată, fosta prezentatoare mai primea semne indirecte din când în când ce îi confirmau afirmațiile. Georgică Cornu i-a fost mereu aproape vedetei și a susținut-o în tot ceea ce și-a propus să facă.

Cu toate că biografia Marinei Almășan nu este prezentă pe Wikipedia, aceasta are o carieră impresionată în televiziune. La vârsta de 59 ani, se menține în formă prin sport și o alimentație sănătoasă.

Marina Almășan despre actualul său iubit: „Un prieten și nu neapărat un iubit”

Marina Almășan a fost cea de-a treia soție a regretatului artist Victor Socaciu. Aceasta a decis să scrie o carte despre trăirile pe care le-a avut alături de el la îndemnul partenerului său de viață. Vedeta a ținut să precizeze că a fost mereu apreciată și susținută de către iubitul său, Georgică Cornu.

„Georgică mi-a demonstrat în multe rânduri că ține la mine, că mă apreciază pentru ceea ce fac, pentru ceea ce sunt. Chiar și scrierea acestei cărți despre iubirea dintre mine și Victor a venit tot dinspre el. Văzând nesfârșitele manifestări de simpatie ale „virtualilor” de pe pagina mea de socializare, ca urmare a postărilor mele despre Victor, imediat după moartea lui, Georgică mi-a spus : „Tu de ce nu scrii o carte despre tine și Victor?”, a declarat Marina Almășan.

Vedeta a menționat că povestea de dragoste alături de Georgică s-a produs dintr-o întâmplare. Cei doi au pornit la drum ca doi prieteni ce au plâns unul pe umărul celuilalt și așa au devenit din ce în ce mai apropiați. Marina Almășan avea nevoie de susținere din partea bărbatului după divorțul de Victor Socaciu, iar iubitul său avea niște probleme personale cărora le făcea față cu greu. Vedeta a mai precizat faptul că dramele pe care le-au trăit i-au adus împreună.

Ce a spus vedeta despre fostul său soț

Fosta prezentatoarea de la TVR a lansat cartea „Ceasul iubirii..cei 16 ani ai mei alături de Victor Socaciu” pe 5 mai. Aceasta s-a născut după vestea neașteptată pe care a primit-o Marina Almășan, faptul că fostul soț a decedat. După lansarea cărții, femeia a primit amenințări de la văduva lui Victor Socaciu. 

Cu toate că vedeta a divorțat de regretatul artist, aceasta a menționat că dragostea dintre ei a rămas la fel de puternică și că nu s-a stins niciodată, nici după separarea celor doi. Fosta prezentatoare TVR a menționat că chiar dacă nu mai țineau legătura și era în continuare supărată pe el, femeia era liniștită pentru faptul că știa că fostul soț era „undeva, acolo, pe acest pământ”.

„Știam că o dragoste ca a noastră, el nu va mai putea trăi niciodată și mă bucuram atunci când semne indirecte, venite dinspre el, îmi confirmau acest lucru… Însă orgoliile noastre ne sunt, de cele mai multe ori, vrăjmașul cel mai mare…Cu această cruce îmi voi continua drumul…”, a precizat fosta prezentatoare.

Chiar dacă Marina Almășan are un iubit ce o susține și o apreciază, aceasta nu va uita niciodată mariajul pe care l-a avut timp de 16 ani alături de fostul soț.

Adauga un comentariu