Prima pagină » Cultural » Ce a făcut Florin Piersic imediat după ce și-a revenit. Nici medicii nu se așteptau la asta

Ce a făcut Florin Piersic imediat după ce și-a revenit. Nici medicii nu se așteptau la asta

15 mai 2024, 12:39,
BZI.ro, în Cultural

Adrian Marinescu a spus ce a făcut Florin Piersic imediat după ce și-a revenit. Actorul a depășit cu succes o etapă dificilă din viața sa. Marele artist se află acum într-o stare stabilă, fiind internat la Spitalul Foișor din București.

Acolo a suferit a treia operație la genunchi. Medicii i-au îndepărtat proteza veche, care provoca o infecție persistentă, și au înlocuit-o cu una provizorie.

La o săptămână după operație, starea lui Florin Piersic se îmbunătățește semnificativ. Directorul Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”, Adrian Marinescu, a declarat că este optimist cu privire la evoluția sa și că recuperarea maestrului a debutat deja.

Ce a făcut Florin Piersic imediat după ce și-a revenit

Adrian Marinescu a afirmat că, în absența unor probleme, cu siguranță Florin Piersic va începe să se deplaseze din nou singur, dar acest proces va fi gradual.

„Din fericire, nu numai că suntem încrezători, ba chiar avem motive să ne gândim că evoluţia a fost bună şi post-operator şi pe partea de proces infecţios şi lucrurile sunt echilibrate. Până la urmă, este vârsta care e o realitate, sunt bolile cronice şi nu vorbim doar de cele cardiace, în aşa fel încât din punctul meu de vedere e un pacient fragil care poate să pună probleme.(…) Nu înseamnă că dacă nu e proteza definitivă lucrurile nu pot să meargă la perioada de recuperare pentru că nu numai că se ridică la marginea patului, cu sprijin poate să stea în picioare.

Lucrurile vor merge mai departe.(…) Recuperarea e încă de acum. Recuperarea înseamnă evoluţia bună în sine. Sunt nişte paşi în direcţia asta şi sunt toate manevrele şi procedurile specifice într-un loc unde e supravegheat sută la sută. Dacă ne întrebăm când va merge, se va întâmpla treptat. Eu nu îmi fac probleme că nu se întâmplă o evoluţie bună din punctul ăsta de vedere, pe mine mă interesează să nu apară alte complicaţii, să nu apară alte probleme, să nu fie lucuri imprevizibile” , a declarat Adrian Marinescu, pentru un post TV.

Care au fost primele întrebări ale lui Florin Piersic

După o perioadă dificilă marcată de probleme de sănătate, Florin Piersic a reușit să depășească cu bine obstacolele și a revenit treptat la o stare mai bună. Adrian Marinescu a dezvăluit primele cuvinte pe care marele actor le-a rostit după internare, oferind o imagine optimistă asupra evoluției sale.

Chiar și imediat după operație, Florin Piersic a demonstrat o ambiție ieșită din comun, dezvăluind o dorință arzătoare de a se reîntoarce pe scenă și a-și bucura din nou publicul. Directorul Institutului „Matei Balș” a adus la cunoștință entuziasmul actorului, subliniind curiozitatea sa cu privire la data la care va putea relua spectacolele.

„Printre primele întrebări ştim care a fost sau bănuim care a fost, a întrebat „Când voi ajunge pe scenă?”.

Şi a fost şi mai interesant că îşi punea problema  . Sigur că nu aşa se va pune problema şi că va ajunge să meargă fără sprijin, sperăm să fie o evoluţie bună”, a mai dezvăluit directorul Institutului „Matei Balș”.

Recent, Adrian Marinescu a precizat ce a făcut Florin Piersic imediat după ce și-a revenit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *