Actualitate

Previziune sumbră făcută de Marian Golea pentru Florin Piersic: „Este pe o perioadă urâtă a vieții lui!”

Publicat: 10 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Previziune sumbră făcută de Marian Golea pentru Florin Piersic Este pe o perioadă urâtă a vieții lui
Marian Golea a făcut o previziune sumbră pentru Florin Piersic

Marian Golea a făcut o previziune sumbră pentru Florin Piersic. Expertul în horoscop chinezesc a spus că marele actor trece printr-o perioadă urâtă a vieții sale. Marian Golea a menționat că Florin Piersic se simte singur și ar trebui în aceste momente grele să aibă alături de el familia, pentru că mereu acesta a iubit să fie înconjurat de multă lume. Familia trebuie să-i arate multă afecțiune în clipele dificile.

Previziune sumbră făcută de Marian Golea Florin Piersic

Florin Piersic trece prin momente delicate, după ce marele actor a ajuns la spital într-o stare destul de gravă, din cauza unei septicemii. O țară întreagă este îngrijorată pentru starea sa de sănătate și pentru evoluția diagnosticului său, întrucât medicii au fost destul de reținuți, însă, în aceeași măsură ,îl țin pe maestru într-o continuă supraveghere, pentru a-i oferi cel mai bun tratament.

Marian Golea a făcut câteva previziuni cu privire la starea sa de sănătate, dar a lansat și câteva avertizări la care Florin Piersic ar trebui să fie atent în perioada următoare.

„Maestrul Florin Piersic e Șobolan, are niște caracteristici geniale, nu are sens să vorbim noi de trecutul lui, dar are prea mult metal. Asta înseamnă că aceste operații o să-l slăbească cam mult. Sperăm că luna viitoare, când o să fie luna de Cal, să fie bine, trebuie să aibă grijă la inimă, acolo e marea lui problemă. Nu este o perioadă prea bună, nu spunem nimic altceva, îi urăm toate cele bune, dar omul trece printr-o perioadă foarte ciudată”, a declarat Marian Golea.

Nu se termină perioada de cumpănă pentru marele actor

Expertul în horoscop chinezesc a menționat că unul dintre remediile importante care-l va ajuta extrem de mult pe actor în aceste momente grele este iubirea din partea apropiaților săi. Marele artist nu ar trebui să fie lăsat singur în această perioadă, ci susținut la orice pas de toți cei care-l iubesc, fie că este vorba despre familie, ori despre fanii care așteaptă cu sufletul la gură noi vești din partea sa.

„Este pe o perioadă urâtă a vieții lui. Dacă ar fi după mine, i-aș aduce oamenii din familie, dar el nu prea mai are familie, cine mai e să stea cu el tot timpul, acesta e singurul remediu. El se simte singuratic acum, nu trebuie lăsat singur. Chiar și dacă i se pune un televizor acolo și i se spune că oamenii toți îl iubesc ajută, el fără iubire e mort, el este omul iubirii”, a mai spus Marian Golea.

Și clarvăzătoarea Carmen Harra a transmis un mesaj emoționant pentru marele actor Florin Piersic.

Marian Golea a precizat că perioada dificilă nu se termină pentru Florin Piersic, care va mai avea parte de provocări și de situații dificile și în următoare luni de zile, așa cum vor resimți și cei care sunt în zodia Șobolanului.

„Din nefericire, are trei luni proaste: luna aceasta, luna viitoare și următoarea lună de Oaie sunt luni proaste pentru Florin. În rest, să lăsăm Șobolanii în pace”, a mai spus Marian Golea, care a făcut o previziune sumbră pentru Florin Piersic.

Adauga un comentariu