Cancan ultimă oră

Ce a pățit Misha după ce a comandat mâncare online. Fosta soție a lui Connect-R a rămas fără replică

Publicat: 10 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce a pățit Misha după ce a comandat mâncare online. Fosta soție a lui Connect-R a rămas fără replică
Misha face parte din categoria persoanelor publice din România care adoră să le povestească fanilor diferite întâmplări plăcute sau mai puțin plăcute de care are parte de-a lungul timpului

Misha, fosta soție a lui Connect-R, a avut parte de o întâmplare neașteptată, după ce a plasat o comandă de mâncare online. Vedeta a împărtășit cu urmăritorii săi de pe Instagram mai multe detalii despre ceea ce i s-a întâmplat în momentul în care a ridicat comanda de la livrator.

Misha face parte din categoria persoanelor publice din România care adoră să le povestească fanilor diferite întâmplări plăcute sau mai puțin plăcute de care are parte de-a lungul timpului. Într-o postare de pe contul său oficial de Instagram, fosta parteneră de viață a lui Connect-R a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat în timpul unei comenzi de mâncare dată online.

Ce i s-a întâmplat Mishei după ce a plasat o comandă de mâncare online

Așa cum era de așteptat, Misha a dorit să le explice oamenilor care o urmăresc problemele pe care le-a întâmpinat în această după-amiază, după ce a apelat la serviciile de curierat ale unui supermarket din apropiere. Potrivit declarațiilor făcute de vedetă, aceasta și-a dorit să achiziționeze câteva bucăți de pește pentru a putea pregăti o masă sănătoasă pentru ea și pentru fiica sa.

După ce a plasat comanda, a așteptat o perioadă, iar în momentul în care livratorul a ajuns la ușă, a descoperit că în loc de 4 bucăți de păstrăv, a primit 4 kilograme. Misha susține că ea nu este o consumatoare foarte mare de pește, așa că aceste rezerve îi vor ajunge, cu siguranță, tot anul.

„Hai să vă povestesc ceva. Mi-am făcut comandă de mâncare de la supermarket. Și am vrut să îmi iau și eu pește, păstrăv, 4 bucăți. Ce credeți?! Mi-a adus 4 kg de pește. Am 6 pungi de pește în congelator și n-am ce să fac cu el. Cred că o să îmi ajungă tot anul, o să mănânc pește tot anul. N-au cum așa ceva!’’, a povestit Misha în mediul online în timp ce râdea.

Adauga un comentariu