Prima pagină » Actualitate » Ce a putut să scrie o angajată pe caserola de mâncare! Mesajul ei a devenit viral!
Ce a putut să scrie o angajată pe caserola de mâncare! Mesajul ei a devenit viral!

Ce a putut să scrie o angajată pe caserola de mâncare! Mesajul ei a devenit viral!

13 iun. 2024, 10:26,
BZI.ro, în Actualitate

Mesajul unei angajate a devenit viral pe Internet. Colegii ei au rămas surprinși când au văzut ce a putut să scrie o angajată pe caserola de mâncare. După ce și-a dat seama că unii dintre colegii ei îi iau mâncarea pe care o lăsa în frigider, fără permisiunea ei, o tânără din America a reușit să se impună la firma unde lucrează. A găsit o metodă neobișnuită de a-și proteja mâncarea și nimeni nu a mai îndrăznit să se atingă pachetul ei.

Ce a putut să scrie o angajată pe caserola de mâncare

Mesajul unei angajate a devenit viral pe Internet. Femeia lucrează într-o multinațională renumită și de multe ori rămânea fără mâncare, pentru că unii colegi aveau grijă să o mănânce. După ce a observat cum stă treaba, americanca a scris un mesaj pe caserola cu mâncare folosind un marker, provocând nemulțumirea colegilor.

Mulți dintre angajații preferă să își aducă mâncare la muncă sau să își comande de la diferite firme de catering. Indiferent de alegere, există situații în care mâncarea rămasă este depozitată în frigiderul din bucătăria biroului, acolo unde au acces toți angajații. Unii dintre ei – cei mai pofticioși – nu se pot abține și fură din mâncarea colegilor. Nemulțumirile de la locul de muncă sunt diferite, însă aceste abateri par să fie din ce în ce mai întâlnite – mai ales în companiile mari.

Indignată, femeia a decis să își facă singură dreptate și a lăsat un mesaj pe caserola sa pentru a-i avertiza pe cei care îi furau mâncarea.

Ea a subliniat că a măsurat cantitatea de orez și fiecare crevete din caserolă, lăsând clar să se înțeleagă că nu dorește ca cineva să se atingă de mâncarea ei.

„Nu îmi mâncați mâncarea! Am 7 creveți și 4, 630 de boabe de orez”, a scris angajata.

Cum a reușit o femeie să isterizeze TikTok-ul

O femeie și-a atras numeroase critici după ce a recurs la un gest extrem de neobișnuit, pe care puțini l-ar fi anticipat. Aceasta a ales să își dezvăluie fapta pe rețelele de socializare, mai precis pe contul ei de TikTok, unde a acumulat o comunitate semnificativă de urmăritori.

Leslie Dobson, originară din Statele Unite ale Americii, a mărturisit pe TikTok că refuză să returneze căruciorul de cumpărături supermarketului după ce ajunge la mașină și descarcă produsele. Ea a explicat că preferă să lase coșul acolo unde l-a folosit ultima dată, justificându-și decizia prin dorința de a-și proteja copiii. Leslie a declarat că nu îi pasă de criticile celorlalți, deoarece siguranța celor mici este prioritară pentru ea.

„Nu-mi voi returna coșul de cumpărături și puteți să mă judecați cât vreți. Nu-mi urc cumpărăturile în mașină, nu-mi urc copiii în mașină și apoi îi las în mașină pentru a merge să returnez coșul. Așa că, dacă o să mă privești urât, dispari”, a postat Leslie Dobson pe TikTok.

Acum, mesajul unei angajate a devenit viral pe Internet. Colegii ei au rămas surprinși când au văzut ce a putut să scrie o angajată pe caserola de mâncare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *