Sport

Ce afacere a ratat Gigi Becali! Andrei Chindriș și Denis Haruț puteau ajunge acum la FCSB

Publicat: 30 sept. 2020
Andrei Chindriș (21 de ani) și Denis Haruț (21 de ani) erau gata să facă pasul la gruparea roș-albaștrilor.
Andrei Chindriș

Gigi Becali a căutat disperat, săptămâna trecută, soluții pentru a-și întări lotul și a făcut trei mutări total neașteptate. În tot acest timp, Andrei Chindriș (21 de ani) și Denis Haruț (21 de ani) erau gata să facă pasul la gruparea roș-albaștrilor.
FCSB i-a luat, peste noapte, pe David Caiado (33 de ani) și pe Goran Karanovic (32 de ani), ambii de la Hermannstadt, sub formă de împrumut, și pe Gabriel Enache (30 de ani), liber de contract.

Valeriu Iftime a spus cum ar fi putut ajunge Chindriș și Haruț la FCSB

În tot acest timp, Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, aștepta un semnal de la Gigi Becali.

”Aș fi fost de acord să ajut și eu Steaua, dar nu m-a sunat domnul Becali. I-aș fi dat pe Chindriș și pe Haruț, mai ales că aveam și planuri financiare cu cei doi.
Sunt convins că dacă FCSB s-ar fi calificat în grupele Europa League, cei doi jucători ar fi continuat acolo. Se întăreau cu ei”, a spus Iftime, la Pro X.

În noile condiții, omul de afaceri nu-și prea mai face speranțe că cei doi jucători vor ajunge la roș-albaștri. ”Acum, că au ieșit din Europa, au ratat o importantă sumă de bani și abia vor avea grijă de bugetul pentru sezonul în curs”, a mai spus Iftime.

Adauga un comentariu