Cancan ultimă oră

Ce au de gând să facă Viorica și Ioniță de la Clejani în această vară! Scandalul cu Fulgy nu le-a stricat planurile

Publicat: 19 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce au de gând să facă Viorica și Ioniță de la Clejani în această vară Scandalul cu Fulgy nu le-a stricat planurile
Viorica și Ioniță o vor ține în cântări toată vara

Cu toate că trec printr-o perioadă dificilă, Viorica și Ioniță de la Clejani și-au făcut deja planuri pentru vara aceasta. Se pare că scandalurile provocate de fiul lor nu vor strica nimic din ce și-au programat cei doi cântăreți.

Ce fac Viorica și Ioniță de la Clejani în această vară

Scandalul cu Fulgy a fost prezent în presa tabloidă timp de câteva săptămâni. Nimeni nu-l mai putea opri pe fiul Clejanilor din a face declarații șocante despre consumul de droguri și vedetele din România. Lucrurile s-au mai liniștit, acum că tânărăul este internat la un centru care să-l ajute să treacă peste problemele lui.

Cu toate că Viorica șin Ioniță de la Clejani au trecut printr-o perioadă dificilă, cu un cumul de sentimente complexe, se pare că cei doi sunt hotărâți să nu lase situația fiului lor să le afecteze cariera profesională. Astfel că, pentru a păstra intactă partea financiară a familiei, cei doi cântăreți au deja toată vara programată de eveniment. Pentru că până la 1 iunie nunțile și botezurile nu s-au ținut, drept urmare acum artiștii sunt dispuși să dea totul pentru a recupera banii pierduți.

”Cântăm toată vara. Ne bucurăm că avem cântări mai ales că am fost afectați și noi de pandemia asta. Avem nunți amânate de anul trecut”, a spus Ioniță de la Clejani.

Clejanii sunt terorizați de criticile aduse

Este clar că situația din familia Clejanilor nu este prea roz, și asta începând e anul trecut când prima care a creat probleme a fost Margherita, fiica cea mare a artiștilor. Aceasta a fost surprinsă conducând sub influența subtanțelor interzise, iar o perioadă de timp după scandal a ieșit și a făcut declarații șocante.

La un an de la incidentul cu Marga, fratele său în vârstă de 23 de ani, a luat-o drept exemplu și a fost și el prins conducând mașina sub influența substanțelor. După ce s-a aflat în presă despre fapta tânărului, acesta a ieșit la diferite emisiuni și a vorbit despre consumul de droguri, iscând scandaluri cu multe vedete din România.

Iar după toate acestea, pentru că și-a pierdut controlul după ce lumea a început să îi critice, Ioniță a distrus interfonul din fața casei sale pentru a se asigura că nu va mai putea sa îl deranjeze nimeni.

Adauga un comentariu