Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce face acum Isa, după ce Marius Elisei a ieșit brusc din viața ei și a Oanei Roman? Vedeta a povestit prin ce a trecut fiica lor

Ce face acum Isa, după ce Marius Elisei a ieșit brusc din viața ei și a Oanei Roman? Vedeta a povestit prin ce a trecut fiica lor

16 mai 2024, 23:40,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit în anul 2014, iar în aceeași zi au organizat și botezul fiicei lor, Isabela. Totuși, în anul 2021, cei doi au făcut un anunț la care puțini se așteptau, mai precis că au decis să divorțeze. Nu a durat mult, însă, până când Marius și Oana au hotărât să-și mai acorde o șansă și s-au împăcat, despărțindu-se din nou anul trecut.

Deși mulți au așteptat să se împace, acest lucru nu s-a mai întâmplat, iar Marius Elisei și-a refăcut viața alături de o altă persoană.

Oana Roman a încercat pe cât posibil să aibă o relație civilizată cu tatăl fiicei ei

În tot acest timp Oana Roman a încercat pe cât posibil să aibă o relație civilizată cu tatăl fiicei ei, de dragul Isabelei, însă nu s-a putut, iar bărbatul a dispărut brusc din viața fetiței, aceasta suferind enorm.
Cu toate acestea, însă, Isabela este implicată într-o mulțime de activități, care îi mai iau gândul cât de cât de la lipsa tatălui. Deși a suferit enorm, Oana susține că în prezent fiica ei începe să perceapă altfel lucrurile și să înțeleagă mai mult ce se întâmplă.

„Isa merge la școală, este bine, are tot felul de activități noi, merge la pictură, și-a făcut prieteni noi. A fost tot timpul sociabilă. Va începe, în curând, tenisul.

A fost o perioadă grea pentru ea, au fost câteva luni cumplite pentru ea, nu pot să spun că pentru ea, lucrurile s-au calmat definitiv, dar văd că a intervenit o ameliorare, încearcă să înțeleagă situația și mergem împreună mai departe.
Pentru un copil, lipsa tatălui este foarte grea. Mai ales lipsa bruscă. Dacă nu era tatăl de la început, era altfel situația, dar lipsa lui a fost bruscă. Acum, Isa începe să proceseze mult mai bine și înțelege”, a declarat Oana Roman, pentru Playtech Știri, despre fiica sa, Isabela.

Cum se simte Oana Roman în prezent

Deși a trecut printr-o perioadă extrem de delicată, din cauza despărțirii de tatăl fiicei sale, dar și din cauza decesului mamei, acum Oana Roman susține că se simte foarte bine și, cel mai important, este foarte liniștită.

„Cel mai important este să fii liniștit, si ai grijă de tine. Sunt într-o perioadă în care este foarte multă liniște în viața mea, după mulți ani în care a fost foarte multă teroare. Așadar, e liniște, e pace, este iubire, înțelegere. Nu mai există stres, chin și agitație.
Lucrurile astea se văd, evident, la mine, pentru că mă odihnesc mai bine, sunt mult mai liniștită, sunt zen, am timp de mine, am timp de proiecte, am timp să mă văd cu prietenii și așa mai departe”, a mai spus Oana Roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *