Cancan ultimă oră

Ce i-a arătat Anamaria Prodan pe telefon lui Laurențiu Reghecampf, înainte de a se lua la bătaie. De la ce a pornit scandalul

Publicat: 25 sept. 2022
Ce i-a arătat Anamaria Prodan pe telefon lui Laurențiu Reghecampf înainte de a se lua la bătaie. De la ce a pornit scandalul
Vineri seară, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au bătut în plină stradă, apoi au ajuns la secția de poliție de la Snagov

Vineri seară, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au bătut în plină stradă, apoi au ajuns la secția de poliție de la Snagov. Înainte de a se lua la bătaie, impresara i-a arătat ceva pe telefon lui Laurențiu Reghecampf. Iată de la ce a pornit scandalul, de fapt!

Pe filmarea cu scandalul se poate observa cum Anamaria Prodan îi arată ceva pe telefon lui Laurențiu Reghecampf, înainte de a se lua la bătaie. Antrenorul de fotbal a vrut să plece după ce s-a uitat pe telefonul impresarei, însă ea l-a oprit, iar ulterior conflictul a degenerat.

Ce i-a arătat Anamaria Prodan pe telefon lui Laurențiu Reghecampf, înainte de a se lua la bătaie

Potrivit spuselor Anamariei Prodan, tot conflictul a început de la faptul că ea i-a arătat pe telefon lui Laurențiu Reghecampf sute de articole despre ei. Ea mărturisește că acesta a înjurat-o și era mândru de ceea ce face.

„Cred că cine îl sfătuiește, o face foarte rău. Există imagini filmate, de la A la Z, le-am dat și aseară la poliție. Finul meu a făcut filmarea, de frică să nu esclaladeze scandalul. Această filmare începe cu mine când îi arătam câte sute de articole sunt despre noi și să terminăm povestea, dar el mă înjura, cu mâinile la spate, mândru de el”, a precizat vedeta.

De altfel, impresara a mai spus că pe filmare se poate vedea cum antrenorul de fotbal o lovește și i se pare urât din partea lui că s-a dus la poliție și a declarat că ea l-a lovit pe el. Vedeta a mai povestit și cum a decurs relația lor de-a lungul timpului.

„Ceea ce se vede este un bărbat mic care mă lovește, iar el se duce și dă declarații că nu m-a lovit. Faptul că te duci și faci așa ceva, iar eu nu dau în el ca într-un străin. Pe mine nu are cum să mă bată nimeni, dar mi-am adus aminte că este tatăl copiiilor mei.

De-a lungul relației noastre am avut momente în care plângeam pe stradă, în intersecție, că nu știam ce să fac ca să salvez căsnicia. El mă șantajează cu înregistrări de acum 3 ani, când îl amenințam eu cu imaginile cu amanta. El este în țară de o săptămână, dar n-a sunat deloc copilul să vină să-l vadă. El face totul doar pentru presă”, a mai adăugat ea.

Motivul pentru care Laurențiu Reghecampf s-a dus la casa de la Snagov

Pe de o altă parte, Anamaria Prodan a explicat și care este motivul pentru care Laurențiu Reghecampf s-a dus la casa de la Snagov. Se pare că acesta s-a prezentat acolo pentru a aduce o invitație la botez fostului lor naș de cununie.

„A venit să aducă o invitație la botez fostului nostru naș, care stă lângă noi. A stat acolo, dar am înțeles că îi era frică să intre. Dacă e treaz, nu are curaj nici să respire în fața mea. Probabil a văzut că nu sunt acasă și a intrat prin spate. Bona i-a spus să plece, dar nu a vrut.

A venit peste Bebeto ca să-l ia și să plece cu el, iar cel mic i-a spus că nu vrea să plece. Bona m-a sunat. L-am întrebat de ce a venit? Să terorizeze copilul? A urmat o serie de înjurături. I-am spus că sun la poliție, iar el a plecat la petrecere. Când a venit acasă i-am văzut mașina șoferului, același om care mi-a pus microfoane în casă la îndemnul lui Reghecampf.

L-a sunat și a ieșit, a făcut 3 pași și ne-am oprit în locul în care au început filmările. Mi-a dat o palmă, un pumn, l-am rugat să nu mai dea, dar nu puteam sta cu mâinile în sân. Eu nu-l mai recunosc”, a mai spus impresara.
Adauga un comentariu