Cancan

Ce i-a spus Andreea Moromete lui Robert Moscalu la telefon, imediat după ce a fost eliminată de la Survivor România

Publicat: 12 mai 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce i-a spus Andreea Moromete lui Robert Moscalu la telefon imediat după ce a fost eliminată de la Survivor România
Robert Moscalu a vorbit despre Andreea Moromete, dupa eliminarea acesteia de la Survivor Romania

Andreea Moromete a părăsit miercuri seara, emisiunea Survivor România 2023! Pentru telespectatori eliminarea concurentei a venit ca un șoc, pentru că tânăra deținea simbolul imunității. Fosta Războinică a decis să nu îl folosească în favoarea ei, ci să-l dea mai departe prietenei ei, Alexandra Porkolab. După acest moment, Robert Moscalu, cel de care s-a apropiat pe parcursul competiției a făcut câteva declarații pe tema acestui subiect.

Andreea Moromete a rezistat mai bine de patru luni în jungla din Dominicană. Tânăra a fost una dintre cele mai controversate concurente din emisiune, iar telespectatorii nu s-au ferit să îi comenteze de-a lungul competiției fiecare gest.

Ultimul consiliu de eliminare la care a participat a creat un val de controverse pe rețelele de socializare. Mulți nu au înțeles de ce Andreea Moromete nu a folosit simbolul imunității pentru a se salva. Tânăra și-a explicat gestul spunând că în momentul respectiv a considerat că prietena sa are mai multă nevoie de el.

Ce i-a spus Andreea Moromete lui Robert Moscalu la telefon

Robert Moscalu a fost prezent recent în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, acolo unde, printre altele a vorbit despre eliminarea fostei sale colege. Acesta a recunoscut că a vorbit deja cu Andreea Moromete. În discuția lor, spune acesta, fosta Războinică a realizat ce gesturi a făcut de-a lungul competiției. De asemenea, Robert a explicat faptul că proaspăta eliminată știe că nu este atât de plăcută de public.

“Am și vorbit cu Andreea. Am vorbit aseară cu ea și m-a șocat. A realizat ce gesturi a făcut și a zis: ‘zici că eram diabolică’. Sincer, i-am spus, că este numărul 1 pe hate. Știe și ea, realizează și ea”, a spus Robert Moscalu în emisiunea La Măruță, de la Pro TV.

În continuare, Cătălin Măruță l-a întrebat pe Robert dacă și el crede că Andreea Moromete îl place, având în vedere comentariile care au existat din partea fanilor. Tânărul a susținut că nu se poate pune problema de o idilă între ei, mai ales că la un moment dat a vorbit cu ea să-i găsească pe cineva.

“Tu ești conștient că lumea crede că Andreea este îndrăgostită de tine?”, l-a întrebat Cătălin Măruță pe Robert. Acesta a răspuns, spunând că nu crede acest lucru. “Nu! Păi dacă am vorbit că îi găsim pe cineva? Nu cred”, a spus fostul Războinic.

Câți bani a primit Andreea Moromete de la Survivor

Andreea Moromete a intrat încă de la început în competiție, adică pe data de 9 ianuarie 2023. Tânăra a rezistat 18 săptămâni în jungla din Dominicană în ciuda condițiilor foarte grele de trai, dar și a probelor complicate. A fost eliminată, miercuri seara, dar din fericire pentru ea, nu a plecat cu „buzunarele” goale.

Conform informațiilor apărute în presă, Războinicii sunt remunerați cu 1.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în competiție. Deci, Andreea Moromete s-ar fi ales cu 18.000 de euro, potrivit calculelor noastre.

Adauga un comentariu