Cancan

Ce i s-a întâmplat unei femei după ce a făcut cumpărături online! Suma colosală pe care a dat-o pe doar câteva produse

Publicat: 22 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce i s-a întâmplat unei femei după ce a făcut cumpărături online Suma colosală pe care a dat-o pe doar câteva produse
O femeie din Brasov a platit o suma colosala pentru o comanda online de doar cateva produse

Ce a pățit o femeie din Brașov după ce a ales să facă cumpărăturile online. I-a fost sustrasă din cont suma echivalentă a unui salariu minim pe economie pentru doar câteva alimente comandate printr-o aplicație de delivery. Femeia și-a dezvăluit povestea pe rețelele de socializare.

O tânără din municipiul Brașov a fost nevoită să plătească suma de 1410 lei dup ce a comandat o pâine, patru sucuri și câteva pungi de chipsuri prin intermediul unei aplicații de delivery foarte populare la noi în țară.

Totul s-a întâmplat marți, 20 septembrie 2022, la orele serii.

Suma colosală plătită de o femeie pentru o comandă online

Revoltată de ceea ce i s-a întâmplat, femeia a postat pe rețelele de socializare două fotografii în care apare totalul cumpărăturilor cu suma de 141, reprezentând bonul fiscal de la magazin și suma de 1410 extrasă de aplicația de delivery din contul clientei.

În acest caz, cel mai probabil a fost o greșeală de inserare a datelor din partea companiei.

Tânăra a povestit totul pe Facebook, într-o postare ironică la adresa companiei de delivery.

„Bună seara, prieteni internauți.

Am și eu nevoie de ajutor în a găsi și activa opțiunea cu care Glovo îți plătește facturile, transportul dus/ întors pentru locul de muncă și restul cheltuielilor necesare pentru a trai juma’ de luna, tre’ să fie pe undeva în aplicație ținând cont că, aparent, atât trebuie să aștepți după ce ți-au retras 1410 RON pentru o comandă de 141.

Glovo, una e că angajezi cei mai inapți oameni și cei mai bădărani șoferi, unde foarte putini reprezintă o excepție, una e ca îmi ajung comenzile începute, sucuri băute pe jumătate, mâncarea rece, livrată după 3 ore, pentru că deja m-am obișnuit și îmi asum că după orice comandă să pierd 10 minute certându-mă cu support-ul de pe chat.

E TOTAL ALTA treabă să retragi tot salariul net pe minimul de economie pentru o pâine, 4 sucuri si niște pungi de chipsuri, că după să spui cu nonșalanța că returnarea banilor ar putea dura între 5 si 15 zile, depinzând de banca, SAU poate fi imediată în ️credite Glovo. Aștept să-mi trimiteți măcar niște caviar să întind pe pâinea asta de vreo 200 de lei, mersi”, a povestit femeia pe Facebook.

Postarea a devenit virală

Postarea ironică a femeii a devenit rapid virală iar comentariile din partea internauților nu au întârziat să apară.

„Să înțeleg că n-ai să-mi dai și mie un milion până luni.”

„Protecția consumatorului, serios. Nici nu mă mai chinui cu suportul că oricum sunt incompetenți, din păcate.”, sunt doar câteva dintre comentarii hilare ale internauților.

Adauga un comentariu