Cancan

Ce înălțime are Dorian Popa? Unii internauți zic că artistul este complexat de înălțimea sa!

Publicat: 22 mai 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Ce înălțime are Dorian Popa Unii internauți zic că artistul este complexat de înălțimea sa
Dorian Popa are înălțimea de 1,84 m, fiind de o înălțime medie pentru bărbații din showbiz-ul românesc.

 

Dorian Popa este la momentul actual unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut online, ducând o viață de lux pe care mulți și-ar dori-o. Cu toate acestea, ce înălțime are acesta și ce defecte are?

Cu toții am auzit cel puțin o dată de Dorian Popa sau de fraza sa „Hatz Johnule”. El este unul dintre cei mai iubiți artiști ce se poate lăuda cu o carieră de succes și cu o viață de lux. Însă este Dorian Popa complexat de înălțimea sa? Află în rândurile următoare.

Ce înălțime are Dorian Popa?

Dorian Popa s-a născut în anul 1988, pe data de 7 august. El a fost de mic copil atras de lumea muzicii, însă chiar dacă în clasele 1-4 a urmat secția de arte, a ajuns student la ASE, de unde a absolvit și a ajuns să lucreze într-o bancă.

Majoritatea dintre noi îl credem pe cuvânt atunci când spune că se mulțumește cu ce are și că nu îi lipsește nimic. Având o avere impresionantă, mașini de lux și un fizic pe care mulți bărbați și l-ar dori, acest artist de succes nu este totuși atât de înalt pe cât pare.

Dorian Popa are o înălțime de 1,84 m, fiind de o înălțime normală, neputând fi considerat scund, dar nici neapărat cel mai înalt din lumea showbizului.

Comparativ cu Cabral Ibacka, care este un gigant de 2 metri, vedem că Dorian Popa este destul de mic față de unele vedete, dar totuși la aceeași înălțime cu Smiley, Horia Brenciu sau Toma Cuzin.

Lucruri mai puțin știute despre Dorian Popa

Dorian Popa este absolvent al Facultății de Relații Publice în Marketing din cadrul ASE. El a devenit cunoscut și a ajuns în prim-planul showbiz-ului românesc tocmai din 2011, după ce a apărut în serialul archicunoscut „Pariu cu viața”, unde a jucat rolul lui Andrei Anghel.

Acesta a jucat alături de nume foarte cunoscute din lumea showbiz-ului românesc, cum ar fi Alina Eremia, Sore Mihalache, Cristina Ciobănașu, dar și alți tineri care și acum au cariere de succes în diverse domenii.

În anul 2015, a apărut în show-ul care i-a adus cel mai mare succes, și anume „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, lansând apoi și o piesă cu Ruby. De asemenea, a mai jucat în serialele „O nouă viață” și „Ghinionistul”.

Acum însă se axează pe crearea de conținut online, unde strânge zilnic milioane de vizualizări și mii de urmăritori foarte activi, care încă îi urmăresc conținutul și merg la concertele pe care le dă în jurul țării.

Este speculat în presă că acum câștigă sume de 100.000 de euro pe lună, atât din publicitate și colaborările pe care le face, dar și din YouTube sau concertele pe care încă le dă.

Dorian Popa are înălțimea de 1,84 m, fiind de o înălțime medie pentru bărbații din showbiz-ul românesc.

Comentarii
Adauga un comentariu