Stiri si curiozitati

Ce înseamnă când te mănâncă palma dreaptă. Cum este afectată starea ta materială

Publicat: 02 mart. 2021
palme cu bani
Experții în chiromanție spun că în cazul mâinii drepte despre un transfer activ de energie

Fie că ești superstițios sau nu, cu siguranță te-ai întrebat ce înseamnă când te mănâncă palma dreaptă sau palma stângă sau ai auzit o interpretare din chiromanție care are legătură cu banii și cu starea ta materială.

Cititorii în palme au spus că mâncărimea palmelor este un semn că noi energii trec prin mâini şi braţe. Mâna stângă este cea pasivă, pe când dreapta este activă.

Ce înseamnă când te mănâncă palma dreaptă. Nu alunga energiile pozitive

Potrivit credințelor populare atunci când te mănâncă palma dreaptă înseamnă că urmează să primești o sumă de bani.

Obiceiurile populare spun că acesta este un semn bun și nu ar trebui să faci ceva pentru a atenua mâncărimile.

Experții în chiromanție spun că în cazul mâinii drepte despre un transfer activ de energie. Fiind vorba despre o energie pzoitivă este indicat să nu întrerupi acest proces care poate aduce numai beneficii. Faptul că te mănâncă palma dreapta poate fi interpretată ca un anunț al unor reușite pe plan personal, dar și profesional. În plus, asta poate însemna și o îmbunătățire a stării de sănătate.

În obiceiurile populare irlandeze, în momentul în care te mănâncă palma dreaptă, există o interpretarer potrivit căreia vei cunoaște în viitorul apropiat o persoană care te va impresiona în mod plăcut.

Ce înseamnă atunci când te mănâncă palma stângă

Atunci când te mănâncă palma stângă, interpretarea spune că, fiind vorba de energii negative, urmează să dai bani sau va veni o perioadă nefastă.

Pornind de la interpretările populare, mulți au venit cu soluții ingenioase, de la ținutul mereu a unui obiect în mâna stângă, ca să nu te mănânce palma și până la purtatul unei mănuși, ca să nu simți furnicăturile din interiorul palmei.

Potrivit unei alte interpretări, atunci când te mănâncă palma stângă înseamnă că ai nevoie de ajutor de la cineva sau de un anumit serviciu pe care să ți-l facă cineva.

Tot tradițiile ne sfătuiesc ca atunci când ne mănâncă palma stângă să freci mâna stângă de un obiect de lemn. Explicația este că lemnul te ajută să scapi de energiile negative din jurul tău. O altă superstiție spune că poți doar să freci palma de colțul mesei.

Ce înseamnă când te mănâncă ambele palme

Tradițiile populare spun că atunci când te mănâncă ambele palme ești norocos în acea zi și nu vei avea parte de niciun ghinion. În plus, sunt șanse mari să ai un câștig financiar la care nu te așteptai. Potrivit unei superstiți idin Ungaria, atunci când te mănâncă ambele palme trebuie să îți treci mâna peste păr, nu prin acesta, iar numărul de fire lipite de palmă ăți va indica suma de bani pe care urmează să o câștigă.

Cum interpretează medicii

Medicii susțin că atunci când te mănâncă oricare dintre palme ar fi vorba despre prurit cel mai frecvent simptom dermatologic, putând fi provocat de mulţi factori interni şi externi.

Deoarece mâna este cea mai folosită parte a corpului, pielea palmei vine în contact cu foarte mulţi stimuli, iar unii dintre ei pot provoca dermatită de contact. Mai mult, unele infecţii fungice sau bacteriene se pot manifesta prin mâncărimi la nivelul palmelor.

Adauga un comentariu