Actualitate

Ce înseamnă când visezi ciocolată. Semnificația celui mai dulce vis

Publicat: 08 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce înseamnă când visezi ciocolată. Semnificația celui mai dulce vis
Ciocolata din vis are de obicei conotații pozitive și reprezintă cel mai adesea bucuria, relaxarea și dragostea

Cu siguranță, nu puține persoane s-au întrebat ce înseamnă când visezi ciocolată și care sunt semnificațiile unui astfel de vis. Potrivit specialiștilor în oniromanție, un astfel de vis tinde să aibă conotații pozitive, fiind în strânsă legătură cu bucuria, relaxarea și dragostea.

Se spune că visul este limbajul sufletului, iar unele dintre cele mai vechi popoare s-au ocupat cu tălmăcirea viselor. Îi amintim aici pe babilonieni, egipteni, fenicieni dar și alte popoare. Mai mult, în Evul Mediu, foarte multă lume apela la astrologi pentru tălmăcirea viselor. Cu toate acestea, unele vise sunt premonitorii și transmit mesaje care nu trebuie ignorate.

Se crede că visul este poarta către lumea interioară și reprezintă un mesaj pe care sufletul vrea să ni-l transmită. De reținut însă că important în vis nu este atât obiectul, persoana sau locul visat, ci sentimentul resimțit. Se crede că unul dintre visele cu cele mai puternice semnificații este cel în care apar șerpi. Însă, dincolo de astfel de vise terifiante, pot exista și unele plăcute, cum este cel cu privire la ciocolată.

Ce înseamnă când visezi ciocolată

Părerea unanimă a cercetătorilor în domeniu este că ciocolata din vis are de obicei conotații pozitive. Astfel, visele cu și despre ciocolată reprezintă cel mai adesea bucuria, relaxarea și dragostea. Semnificația viselor în care mânânci ciocolată are legătură cu însănatoșirea, relațiile de dragoste, afaceri bune sau viață ușoară.

Atunci când visezi că mănânci ciocolată, cu siguranță te așteaptă o perioadă mai interesantă din punct de vedere amoros. De asemenea, vei beneficia de mai multă atenție din partea colegilor de muncă sau cineva își va concentra atenția asupra ta. De asemenea, un astfel de vis reflectă și mândria sau mulțumirea în urma unei reușite.

Dacă în visul tău mănânci ciocolată, poate însemna că îți dorești mai multă relaxare. Poate fi vorba și despre faptul că vrei să pleci într-un concediu, dar și că tânjești după o anume activitate recreativă. De asemenea, dacă în vis primești cadou o ciocolată, înseamnă că te gândești constant la dragoste.

Ciocolată neagră

Un vis în care apar ciocolata neagră ori amăruie prezice, cel mai probabil, nașterea unui băiat. Iar nașterea unui copil este un eveniment mult așteptat și plin de bucurie care va aduce fericirea familiei dumneavoastră. O altă interpretare a viselor din această categorie este că ai tendința să te implici în tot felul de proiecte pe termen scurt, fără să iei în considerare viitorul pe termen lung.

Ciocolată albă

Atunci când o tânără, însărcinată sau nu, are un vis în care mănâncă ciocolată albă sau cu lapte, atunci sunt șanse bune ca viitorul copil să fie fată. De asemenea, ciocolata albă din vis simbolizează schimbările și evenimentele luminoase, pline de bucurie, din viața celui în care apare.

Pentru fete, un astfel de vis poate însemna o căsătorie rapidă ori o sarcină. Însă pentru bărbați, este vorba de un succes extraordinar în afaceri sau promovarea în carieră. Dar dacă mănânci ciocolată albă înseamnă că îți negi ceva și că te mulțumești cu mai puțin decât meriți de fapt.

Ce înseamnă când visezi multă ciocolată

Totuși, anumite vise în care apare ciocolata pot fi și de avertizare. Dacă visezi că ai mâncat prea multă ciocolată, ar putea însemna că faci niște excese în viața ta. Însă în cazul de față nu ar trebui să te gândești neapărat la excese alimentare. Așadar, cel mai bine ar fi să iei o pauză și să-ți asumi responsabilitatea pentru faptele tale. Iar dacă cineva ți-a oferit multă ciocolată și ai refuzat, atunci îți refuzi singură ceea ce-ți dorești cu adevărat în viață. Astfel, nu mai poți învinovăți pe nimeni pentru că nu ți-ai împlinit visele.

Ciocolată cu alune

În cazul în care visezi ciocolată cu alune, aceasta ar putea simboliza dragostea. Mai mult, ciocolata cu alune din vis poate semnifica și căutarea constantă a intrigilor de dragoste. Totodată, se mai poate spune că cel care are un astfel de vis preferă plăcerile trecătoare, mai degrabă decât relații serioase. Nu în ultimul rând, acest vis ar putea fi și un avertisment cu privire la anumite afecțiuni.

Așadar, atunci când încerci să afli ce înseamnă când visezi ciocolată, ar trebui să ții cont de toate detaliile din vis, pentru o interpretare cât mai corectă.

Adauga un comentariu