Lifestyle

Ce înseamnă când visezi nuci. Interpretarea visului

Publicat: 17 mart. 2021
nuci decojite si nuci in coaja
Nucile sunt simbolul înțelepciunii, fertilității și longevității

Visăm de multe ori nuci în vis și nu şti ce înseamnă asta. Nucul, ramurile acestuia sau fructele sunt simboluri ale înțelepciunii, fertilității și longevității.

Incă din Roma Antica și Grecia, nucile erau servite la nunti că simbol care uneşte cele trei calităţi. Din cele mai vechi timpuri, nucul văzut în vis a primit o atenţie speciala, deoarece se credea că visele erau erau o extensie a realității.

Ce înseamnă când visezi nuci

Pentru a înţelege ce înseamnă când visezi nuci trebuie să ştii că depinde cine visează. Pentru o femeie, nucile în vis promite lacrimi. Nu sunt excluse certuri cu soţul sau partenerul sau rudele acestuia. Încercarea să rezolvaţi primele din cuplu cât mai rapid.

Pentru o fata care visează nuci poate însemna o căsătorie reuşită. V-aţi întâlnit deja persoana potrivită sau o veţi întâlnii în curând. În perioada următoare încercaţi să ieşiţi mai mult în oraş.

Nucile în visul unei femei însărcinata simbolizează anxietatea și temerile subconștiente. Îţi este frică că pot fi probleme cu naşterea sau pui la îndoială responsabilităţile tale materne. Nu vă faceţi grija din cauza aceasta. În cele mai multe cazuri, teama este doar în subconştientul tău, dar nu strica o vizita la ginecolog.

Dacă un bărbat visează nuci, atunci trebuie să se gândească la sănătatea lui. Respectaţi recomandările doctorului și a instructorului de fitness pentru a evita eventualele neplăceri.

De ce ne apar nucile în vis

Nucile din vis simbolizează tristețea și dorul. Nu este exclus o despărţire de o persoana apropiata sau un eşec în afaceri.

Dacă visezi că culegi nucile direct din copac în vis înseamnă câştigarea unei sume importante de bani. Nu vă fi legat de locul de munca sau afaceri. Încercaţi-vă norocul la loto sau jocuri de noroc. În schimb, daca culegi nucile de pe jos este un vis nefavorabil. O să aveţi probleme în afaceri, surprize neplăcute sau bârfe. Cel mai probleme veţi avea probleme cu seful sau o persoana invidioasa se vă baga în relaţia voastră cu cel dragi.

Cumpărând nuci – un trădător se ascunde lângă tine.

Consumul de nuci – o cunoștință plăcută sau începutul unei relaţie romantica.

Dacă visezi că persoana pe o placi iţi da nuci de cojite, subconştientul tău iţi spune că ea e alesul tău.

De cojirea nucilor – o întâlnire care vă lăsă o amprentă neplăcută.

Dacă visezi coji de nuci, veţi întâmpina dificultăţi în drumul vostru spre un tel. Compania la care doreaţi să vă angajaţi va avea probleme majore. Exista riscul de a pierde şansa unei casnicii din cauza unui iubit.

Dacă visezi că cumperi cu bani de hârtie nuci, poate însemna pierderea unor cantităţi mari de bani sau un eşec major în afaceri.
Adauga un comentariu