Lifestyle

Ce înseamnă când visezi un părinte care a murit. E de bine sau de rău?

Publicat: 23 mart. 2021
femeie care doarme
Aparitia unui parinte mort in vis reprezinta un avertisment

De obicei, un vis în care apare un părinte decedat este înspăimântător și deranjant. Dar în multe culturi ale lumii, o persoana cunoscuta mort în vis este un consilier. În alte culturii, acesta este un vestitor ar unor evenimente importante care urmează să se întâmple în viață ta, fie ele pozitive sau negative. Dacă ai visat o rudă decedată ar trebuii să analizezi evenimentele viitoare. Probabil, părinții plecați pe lumea cealaltă încearcă să te avertizeze în legătură cu ceva.

Ce înseamnă când visezi morți

Subconştientul nostru ne transformă gândurile în vise. Dacă iți aduci aminte pe timpul zilei de un părinte mort, vă puteți așteptă la un vis în care acesta să apară. Aproape toată lumea consideră că astfel de vise nu sunt întâmplătoare și dacă visezi deseori la un părinte mort atunci, el încearcă să te avertizeze în legătură cu ceva.

Aproape în toate cărțile care interpretează visele vizita unui părinte în vis reprezintă un avertisment.

Dacă în vis rudele decedate mor din nou, atunci acesta este un avertisment cu privire la o trădare din partea cuiva drag. Ar trebuii să-i analizezi pe cei din jurul tău și să fii atent la acțiunile lor.

În cartea de vis a lui Vanga, prezenta un părinte decedat în vis este un avertisment cu privire la o boala sau un accident. Daca îmbrățișezi părintele în vis înseamnă o schimbare majoră în viață ta care poate fi pozitivă sau negativă.

Ce înseamnă când visezi mama sau bunica moartă

Adesea visăm la persoane foarte apropiate nouă care au murit. Bunicile în vis își protejează și își iubesc copiii care rămân pe pământ. O conversație în vis cu un decedat drag este un semn că trebuie să ai grijă de sănătatea ta. Dacă visezi părinții morți chiar în casa părinteasca așteaptă-te la o tragedie în familie. Această interpretare este și mai relevantă atunci când o persoană se trezește cu o inimă grea și un sentiment de anxietate. Dacă mama ta iți dă nuci în vis, atunci urmează o perioadă fericita în viața ta.

De obicei mama moarta în vis este un lucru bun. Ea apare să-și îngrijească copilul. Apariția ei frecventa în vise se datorează fricii dumnevoastră de a pierde pentru totdeauna sprijinul și iubirea mamei. Dacă după în an de zile de la nefericitul eveniment, aceasta continua să-și facă apariția atunci persoana care o vede în vis nu s-a împăcat încă cu pierderea, îi lipsește dragostea și căldura în viața să.
Nu ar trebui să vă fie frică niciodată de astfel de vise, ele direcționând întotdeauna o persoană în direcția corectă în viață.

Ce înseamnă când visezi tatăl decedat

Se spune că morții ar trebui să se odihnească în pace și să nu se amestece în treburile celor vii. Dar rudele moartele din vis spun de obicei lucruri importante.

Dacă tatăl decedat visează, atunci trebuie să evaluați cu atenție circumstanțele în care apare viziunea:

  • locul unde a avut loc întâlnirea;
  • dacă a vorbit cu tine;
  • cum arată tatăl;
  • ce vrea;
  • este într-adevăr tatăl.

Apariția tatălui în vis este o premoniție a unor evenimente viitoare importante. Dacă tatăl vine în vis acasă la tine și tu te simți confortabil în prezenta lui, atunci vă un urma un eveniment plăcut. Daca tatăl nu își găsește un loc în casa ta înseamnă că tu ești confuz. Dacă în vis tatăl tău iți da bani de hârtie, te așteaptă o perioada mai grea.

Dacă în vis tatăl tău vorbește cu tine și conversația este una plăcuta atunci în viață reala așteaptă-te la o discuție despre unele lucruri importante cu cineva drag. Dacă discuția din vis este una copilărească, atunci vă urma o lupta cu o fobie de a ta. Dacă o persoană visează un bebeluș așezat pe poala tatălui său, atunci în realitate are nevoie de sprijin și sprijin.
Comentarii
  • De la moartea mamei mele care e de un an si o luna am visato de cateva ori,prima oara am visat ca venisem din Spania acasa in Romania, si o gasisem in pat si am intrebato ,ca ea nu a murit,?ca asa mia spus sora mea,si ea zambind mia spus nu maica nu ma vezi vie? Dar parea asa de real visul.Asa au fost 3vise la fel.Apoi am visat ca eram in casa si mia spus sa-i fac de mancare,iar eu am intrebato daca traieste iar ea a spus ca daca eu am inebunit,zambind ea,apoi am visat cand ma intrebat daca am gasit banii ptr nepotul meu,si aseara am visato prea rece cu mine, cand vb cu mine I se facea ochii rosii si tipa la mine dar nu am inteles nimic😭😭😭😭😭😭😭

Adauga un comentariu